fbpx

“Ko sem bil brez denarja, sem bil nula, zdaj pa …”

Odnosi

Nekje smo prebrali, da noben denar ni grd in napisali smo že kar lepo število člankov na temo starih bogatašev, na katere se kot čebele na med, lepijo postavne ženske.

Je denar res sveta vladar, se sprašuje tudi naš bralec, čigar zapis objavljamo (in smo ga pustili v izvirniku):

“Nisem lepotec…. imam rahel višek kg….vedno sem bil podpovprečen…..revež…v življenju imel eno resno punco…podpovprečno in se ta me je pustila…druge nisem mogel dobit…bil sem zasmehovan…nikoli vabljen nikamor….

Lani sem podedoval podjetje in ugotovil, da sem nesposoben….vse skupaj sem prodal in z denarjem kupil vse o čemer sem sanjal….ostalo mi je dovolj se za vsaj 10 let luksuza ali do konca nadpovprečne ga zivljenja…

Ko se je razvedelo o finančnem stanju….me obletavajo tiste punce, za katere sem bil celo življenje gnoj….z njihove strani zasmehovan….okolica me sprejema drugače…prejšnji teden sem bil povabljen na poroko kot častni gost…niti ne vem kaj bi naj to pomenilo… poznam samo njo in se to le na videz……zakaj je denar ljudem tako pomemben?…. Samo zavohajo kes in si vsem najboljši prijatelj….zaželen….

Brez denarja sem bil nula….tako se počutim se danes…. Samo kot nula z denarjem.”

Kot kaže, pa s tem nimajo težav samo moški, saj je eden izmed komentatorjev zapisal:

“So vsi isti. Bivša soseda, takrat se mlada bla, naivna pa grda. Kak je trofla glavni dobitek okol 600 jurjev evrov. Vsi so ji dvorili, meli bi otroke z njo, vsi z vasi so začeli jamrat, da so se pokvarili traktorji, pa kosilnice, pa vse blo treba zamenjat naenkrat, pol dnarja je raztalala okoli, da so se petelinili čez vas sosedi, v gostilno jo vabli, da je častla. Obnovila si je staro hiško, naredila izpit, kupila avto. Po 3 letih je skor zmanjkalo dnarja. Nobenega ni več blizu. Na ulici jo kličejo grdavsa in med njimi najbolj tisti človek, ki je od nje dobil plačano legalizacijo črne gradnje, uzurpacijo in nov traktor.”

Ostale komentarje si lahko preberete TUKAJ.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam