fbpx

“Kolegica živi na visoki nogi, vendar se bojim, da se ukvarja s čudnimi posli”

Odnosi

“Kolegica ima finančno situacijo odlično, lahko rečem več kot odlično. Nima kredita, poseduje več nepremičnin, na morju huda hiša, jahta, doma noro lepa bajta, pa še ena hiša, ki jo oddaja. Vse na odlični lokaciji.”

In nadaljuje zapis:

“Res ima firmo, ampak imam občutek, da so tam malo čudni posli, ker komaj nekaj kupi, že prodaja in kupi boljše. Ste kdaj prijavili koga na FURS, da malo preverijo denarne tokove? Mislim da nobena firma ne more tako laufati.

Ona znori, kadar ji kdo kaj reče na to temo, pravi, da niso nikoli delali z državo in da so cene dobre, ugodne, zato dobijo posle in da nikoli niso nikogar podkupovali. Ampak kako ima lahko nekdo pri dobri 40-ih toliko?”

Komentarji na to temo so se kar vrstili. Preberete si jih lahko TUKAJ.

Največ je bilo tistih, ki so mnenja, ga je avtorica tega zapisa pravzaprav zelo nevoščljiva za kolegičin uspeh:

” Ko bi toliko časa posvetila da sebe izboljšaš, kot ga posvetiš temu da druge opazuješ in obrekuješ ter zganjaš foušijo in žlehnobo….
Če bi imela kaj pameti bi se od nje kaj naučila. Jo prosila za kakšen nasvet.

Opazovala kako funkcjonira in se iz tega kaj naučila. Lahko bi bla malo boljši človek in ne en gnoj, ki sedi na kavi in grunta kako nej zafrkne prijateljico za isto mizo da se ne bo počutila več taka zguba ob njej. In če bi bila boljši človek bi te mogoče celo komu predstavila, ti pomagala razviti kakšno idejo….marsikaj. Če bi bila ti dovzetna. Ampak ne, ti svoj čas raje zapravljaš za hinavščino, zlobo in zavist. Ni ona kriva za tvojo nesposobnost.”

Kaj pa mislite vi?

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam