fbpx

Kolekcija Erdem x H&M je privabila številne hrvaške zvezdnike

Dogodki, Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Novice, trend, Tuja scena, Ženska moda, Znani

Včeraj je v Zagrebu potekala VIP zabava ob lansiranju omejene kolekcije oblačil Erdem x H&M. Kdo od zvezdnikov je bil tam?

Več kot 300 povabljenih iz sveta zabave in drugih vipovcev se je včeraj zbralo v kultni zagrebški kavarni Corso, ki je postala prizorišče predstavitve nove, omejene kolekcije oblačil in modnih dodatkov Erdem x H&M. V čarobni in zapeljivi svet nove kolekcije Erdem x H&M so med prvimi vstopili hrvaški zvezdniki, ki jih dobro poznamo tudi pri nas.

Jelena Rozga, Judita Franković in Slavko Sobin so bili le nekateri od povabljenih, ki so se oblekli v nove kose iz te kolekcije, ki si jo bodo nocoj ogledali tudi izbrani slovenski modni novinarji in blogerji, ki bodo imeli priložnost ekskluzivno med prvimi kupiti kakšno stvar s podpisom Erdem x H&M.

Gostitelji iz multinacionalke H&M so poskrbeli za prav vse detajle zabave, od vrhunske glasbene spremljave do izjemne atmosfere, za katero je zaslužen tudi akademski slikar (in obenem florist) Saša Šekoranja, ki je prostor kavarne spremenil v podobo večne pomladi, s čimer je poudaril romantičen duh kolekcije, ki se zdi koz vzeta iz pravljice. Prisotne je kot posebna gostja presenečenja nadvse razveselila legendarna pevska diva Josipa Lisac.

Številni znani iz hrvaškega družabnega življenja so si večraj želeli med prvimi ogledati (in tudi kupiti) kose iz nove kolekcije. H&M slovi po številnih sodelovanjih z znanimi oblikovalskimi imeni, lani denimo se je povezal z luksuzno znamko Kenzo, letos pa s čislanim Erdemom.

Danijela Vrdoljak, Danilo Drobnjak, Lana Radnić in Ivona Rauch iz tima H&M

Jelena Rozga

Številni znani so se potrudili, da postanejo del tega dogodka, med drugim Lada Tedeschi, Tatjana Dragović, Barbara Kolar, Daniela Trbović, Ljupka Gojić Mikić, Nevena Rendeli, Petra Kurtela, Marijana Mikulić, Larisa Navojec, Iva Šarić Leko in še mnogi drugi.

“Med obleko, ki jo nosim nocoj in mano se je zgodila ljubezen na prvi pogled,”

je o obleki iz kolekcije Erdem x H&M povedala pevka Jelena Rozga.

Ljupka Gojić Mikić

Dodala je, da je navdušena nad celotno kolekcijo in včerajšnjim dogodkom ter da je bilo čudovito postati del Erdem x H&M pravljice.

Judita Franković, Slavko Sobin in Jelena Rozga

“Ta kolekcija je kot ustvarjena zame in verjamem, da bo vsakdo brez težav v njej našel nekaj primernega zase,”

pa je povedala priznana hrvaška igralka mlajše generacije, Judita Franković.

“Očarana sem bila prav nad vsem, to je bila res nepozabna noč,”

je dodala.

Janko Popović Volarić

Tatjana Dragović

Josipa Lisac

Kolekcija Erdem x H&M bo dostopna v izbranih H&M trgovinah po spletu in na spletni strani modnega velikana (torej v spletni trgovini H&M) od 2. novembra naprej.

 

Foto: John Pavlish, Journal.hr, H&M


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam