fbpx

Koliko stane objava na Instagram profilih zvezdnic, kot so Kendall, Cara in Gigi?

Izpostavljeno, Lifestyle, slider

Jennifer Powell iz Next Models agencije razkriva višino honorarjev, ki jih dekleta dobijo za objavo na svojih Instagram profilih.

V letošnjem letu je se pomembnost družbenih omrežij še povečala. Skoraj vsak zemljan ima odprt profil na Facebooku, Instagramu, Twitterju, Snapchatu in še kakšen kanal bi lahko našli. Družbena omrežja s pridom uporabljajo tudi supermodeli ter vsi, ki so in želijo biti vidni in pomebni v svetu mode in lepote. Kendall Jennel, Gigi Hadid in Cara Delevigne so dekleta, katerih vsak korak, nakup in dopust lahko spremljamo preko Instagrama, po objavi pa so njihovi outfiti najbolj zaželjena roba med modnimi navdušenkami, restavracije in lokali, kjer so jih opazili, pa imajo rezervirane mize za mesec dni vnaprej. Zato ne preseneča, da je modna industrija v njih opazila pravo delavnico zaslužkov in jih v ta namen uporabljajo za promocijo svoje blagovne znamke. Več, kot imajo sledilcev, več prošenj s strani oblikovalcev prejemajo in seveda ob tem zaslužijo neverjetne honorarje.

960x0

Jennifer Powell, ki je v eni izmed največjih modnih agencij, Next Models, zadolžena za družbena omrežja, je pred kratkim razkrila, da Kendall, Gigi in Cara za eno samo objavo na Instagramu, Twitterju in Facebooku prejmejo med 35.000 in 71.000 ameriškimi dolarji. Dejstvo je, da imajo ta dekleta na svojih profilih več kot 10 miljonov sledilcev, oglaševalske družbe z njimi podpišejo pogodbo in tako na najbolj učinkovit način plasirajo svoje produkte. “Seveda oglaševalci najprej preverijo, kako dekleta komunicirajo na svojih družbenih omrežjih, koliko imajo sledilcev, nato pa kontaktirajo njihove osebne agente za možnost sodelovanja.”, je povedala Jennifer.

Treba je sicer povedati, da ta tri dekleta zelo izstopajo kar se tiče zaslužkov, saj njihovi najbližji zasledovalki, Karlie Kloss in Miranda Kerr, zaslužita bistveno manj, pa vendar še vedno bistveno več, kot znaša celoletna plača marsikaterega Slovenca.

 

gigi-hadid-instagram-1

Gigi Hadid

2DB60F7900000578-3287265-image-a-130_1445656665088

Kendall Jenner

0x600

Cara Delevigne

 

 

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam