fbpx

Koliko stanejo oblačila Jelene Đoković?

Moda, Novice, Prva stran, Tuja scena, Znani

Koliko stane stilsko dovršena garderoba, ki jo nosi soproga srbskega tenisača Novaka Đokovića?

Vsi hvalijo njen brezhiben modni slog in okus, ampak koliko stane garderoba in modni dodatki, ki jih nosi soproga Novaka Đokovića, 30-letnega srbskega profesionalnega igralca tenisa, ki je trenutno uvrščen na 14. mesto v moškem svetovnem tenisu?

Od trenutka, ko je svetovna javnost spoznala Novakovo 31-letno ženo Jeleno, jo mediji in modni kritiki hvalijo, da je izvrstno oblečena in jo redno uvrščajo med stilske ikone, ne glede na to, ali sta z možem na rdeči preprogi na kakšnem imenitnem dogodku, ali stoji na tribuni in spodbuja soproga na tekmi ali pa v prostem času nakupuje in se sprehaja.

Ker je brezhibno oblečena, ne preseneča, da se eden od profilov na Instagramu ukvarja izključno z Jeleninimi modnimi kombinacijami in znamkami, ki jih nosi, ob tem pa nam razkriva še ceno, koliko stanejo njena oblačila in modni dodatki. Poglejmo si nekaj primerov:

# Manolo Blahnik salonarji – 560 evrov

https://www.instagram.com/p/BLCdnmZBiZ8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi

# Srajca Burberry – 200 evrov

# Cvetlična obleka Erdem – 770 evrov

# Torba Chloe – 710 evrov

# Sončna očala Dior – 246 evrov

# Nahrbtnik Chanel iz jeansa – okoli 3800 evrov

Kaj smo izvedeli iz tega? Morda naslednje: da ima Jelena rada cvetlične vzorce, koktejl obleke, klasične salonarje, žive barve v kombinaciji z belo barvo in dizajnerske modne dodatke, za katere je pripravljena plačati višjo ceno. No, najrbž račun poravna kar Novak, ampak pustimo malenkosti.

 

Foto: Heavy.com, Instagram, WatchPro


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam