Kolinda imela poseben razlog, da je na tekmi Brazilija – Švica nosila to srajco

29. november 2022

Kolinda imela poseben razlog, da je na tekmi Brazilija – Švica nosila to srajco

29. november 2022

Kolinda Grabar-Kitarović je tekmo Brazilija – Švica spremljala v moški srajci znamke Louis Vuitton s prepoznavnimi hrvaškimi kvadratki, ki jo je oblikoval lani preminuli svetovno znani modni oblikovalec.

Po tem ko je nekdanja hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović na tekmi Hrvaška – Kanada nosila posavsko narodno nošo, je pozornost ponovno pritegnila na včerajšnji tekmi Brazilija – Švica.

Tudi za to je namreč izbrala kos s prepoznavnimi hrvaškimi rdeče-belimi kvadratki, a iz posebnega razloga.

Kolinda na tekmi Hrvaška – Kanada. (Foto: Profimedia)

Moško srajco znamke Louis Vuitton je namreč oblikoval lani preminuli svetovno znani modni oblikovalec Virgil Abloh, ki je umrl ravno 28. novembra. Kolinda se mu je zato poklonila na dan prve obletnice, predvsem zato, ker je bil slavni ameriški oblikovalec velik oboževalec “ognjenih”.

Foto: Profimedia

“V spomin na legendarnega oblikovalca Virgila Abloha, velikega ljubitelja Hrvaške in ognjenih, ki je umrl na današnji dan pred natanko enim letom, sem oblekla njegovo srajco, navdihnjeno s hrvaškimi kvadrati. Hvala za to čudovito darilo!” je zapisala v Instagram objavi.

Cena srajce je bila ob izdaji 1.350 evrov, na uradni spletni strani Louis Vuitton pa je ni več možno kupiti. Na voljo je le še na straneh The RealReal in StockX.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic