fbpx

Kombinacija, ki vam je Anna Wintour ne bi nikoli oprostila!

Moda, Novice, Prva stran

Znane dame jo obožujejo!

Če je kdo zaslužen za popularizacijo visoke mode med generacijami žensk, je to zagotovo Anna Wintour! Ameriško izdajo revije Vogue je spremenila v pravi kulturni fenomen in zato ni presenetljivo, da sta po njenem mnenju moda in slog vedno cenjena in spoštovana.

Ustvarite svoj slog. Naj bo edinstven, ampak naj se drugi razpoznajo z njim. Morali bi imeti svoja modna pravila, da bi bili vzor in navdih, vendar pa morate zato imeti svoj slog! Ne sledite slepo trendom in ne pozabite na svojo osebnost in telo. Najhuje je, da se počutite neprijetno v oblačilih, ki jih nosite.

4498334_all_black_outfit_casting

Čeprav spodbuja modno igro po svojih pravilih, obstaja kombinacija, ki je ne bi oprostila nikomur. V videu intervjuju za Vogue je izjavila, da nikoli ne bi bila oblečena v črno barvo od glave do pet.

Zanimivo je, da je to ena od najbolj vsestranskih kombinacij, ki se šteje za vrhunec elegance in je priljubljena med znanimi damami kot sta Jennifer Aniston in Kate Moss. Moramo priznati, da jo tudi v uredništvu obožujemo – ups!

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam