fbpx

Konec idile: Princ Harry roti Meghan, naj gre k terapevtu, preden bo prepozno!

Znani

Obnašanje vojvodinje Sussex je povod za nenehno prepiranje v kraljevi družini.

Čeprav sta poročena le dobro leto, je življenje v skladu s kraljevskimi pravili že zahteval svoj davek v zakonu princa Harryja in Meghan Markle. Prišlo je celo do te točke, da je princ začel prositi soprogo, naj začne obiskovati psihologa.

Preberite še: Meghan in Harryju dala odpoved že TRETJA varuška!

»Razpet med vlogo očeta, nenehni prepiri z bratom Williamom in svakinjo Kate, pričakovanja kraljice, Britancev in škandalozne družine Markle, ga je privedlo tik pred živčni zlom, Meghan pa tudi ni nič boljša,«

pravi vir za RadarOnline.

Kot smo imeli priložnost videti, Meghan že od poroke dalje ne skriva dejstva, da ne mara kraljevih protokolov in jih je kar nekajkrat javno ignorirala.

Preberite še: Meghan se je pritožila: “Oni nama ničesar nočejo olajšati!”

»Meghan meni, da pravila in običaji, ki jih spoštuje kraljeva družina niso v skladu z današnjim dnem in milenijcem, ki jim sama pripada. Meghan in Harry spoštujeta tradicijo, vendar želita svobodo in stvari početi na svoj način,«

še dodaja vir.

Obnašanje Meghan Markle je postal povod za nenehne prepira v kraljevi družini, kar je še dodalo žerjavico na že na tako vročo in stresno situacijo. Jasno se vidi, da je odnos med bratoma zelo napet, kar se je videlo tudi na krstu malega Archieja.

Čeprav je potekalo vse po protokolu, se na družinskem portretu vsi smejijo z izjemo princa Williama in čudnega nasmeha njegove Kate, ki je sedela zelo nesproščeno in zelo daleč od Meghan.

Princ Harry javno podpira strokovne terapije in tudi sam se ni sramoval, ko je priznal, da je poiskal pomoč terapevta zaradi panike in besa, ki se ju ni znebil po smrti svoje mame.

»Javno je priznal, da ga je psihoterapija rešila preteklosti in meni, da tako pomoč potrebuje tudi Meghan, preden bo prepozno,«

je zaključil dobro obveščen vir.

Foto: Instagram, EPA


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam