fbpx

Kopalke, ki so obnorele Italijanke, zdaj tudi pri nas!

Domača scena, Izbor urednice, Moda, Novice, PR novica, Prva stran

Bili smo na predstavitvi kopalk Goldenpoint.

V Galeriji Emporium se je odprla nova trgovina Goldenpoint. Blagovna znamka največjega italijanskega proizvajalca kopalk in nogavic, je s pomočjo seksi manekenk Nadiye Bychkove in Zlate Okugič poskrbela za še bolj vroče temperature in razgrela Ljubljanske ulice.

Goldenpoint kopalke so modne, cenovno dostopne in predvsem zelo seksi. Zgornje in spodnje dele lahko kupite v kompletu ali pa jih kombinirate posebej. Poigrajte se z različnimi vzorci in kroji ter si ustvarite kopalke po svojem okusu. Na voljo je tudi kolekcija za moške in otroke.

Letošnja kopalna moda pri Goldenpointu je drzna in romantična. Navdih za seksi sprehode po plaži je prišel iz St. Tropez-a in tako so nastale najbolj slavne kopalke tega poletja trikini, ki jih seveda dopoljujejo nepogrešljivi detajli resice, bleščice in kamenčki. Letošnja kolekcija pa je obarvana tudi z eksotičnimi printi, romantičnimi vzorci in paisley vzorci z orientalskim pridihom.

Modne kopalke, ki so nepogrešljiv kos poletne garderobe vsake italijanke, sedaj končno lahko kupite tudi v Ljubljani. Pestra izbira za vso družino, za nepozabno poletje, vas čaka v Emporiumu in v Galeriji Emporium.

Foto: PR


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam