fbpx

Kos pohištva, ki da stanovanju trendovski videz

Dekor, PR novica, Prva stran

Mize s keramično ploščo.

Številni oblikovalci pohištva so se zapisali v zgodovino oblikovanja z mizami in stoli za vsakdanjo rabo. Tako preprost kos pohištva, pa je še vedno velik izziv in navdih za panogo, bi lahko rekli. Navsezadnje pa gre za pohištvo, ki našemu bivalnemu prostoru da prepoznaven pečat in veliko pove tudi o našem načinu življenja ter dojemanju sveta.

Kuhinja oziroma natančneje jedilnica velja za središče doma, saj se prav tam najpogosteje ob koncu dolgega delovnega dne zbere vsa družina. Če je to središče sodobnega doma, kaj je potem središče središča? Jedilna miza, vsekakor.

 

Središče doma

Sodobni trendi so že dolgo tega zabrisali mejo med kuhinjo in dnevno sobo, v načrtih arhitektov je to postal enoten prostor, medtem ko so v starejših stanovanjih ali hišah stanovalci marsikje že podrli steno in kuhinjo ter jedilnico združili z dnevno sobo.

Jedilnica je prostor, kjer se družimo s člani naše družine in prijatelji, zato mora izžarevati domačnost in povabiti k obedovanju. S pravilno izbrano jedilno mizo lahko dodatno okrepimo videz poenotenega, odprtega prostora. Ker so sodobne kuhinje praviloma funkcionalnih in gladkih, ravnih linij, ročaji so skriti ali pa se predali odpirajo na odsun, je lahko tudi jedilna miza izčiščenega in minimalističnega videza.

Trpežna in funkcionalna keramična prevleka

Le zakaj bi se vedno odločali za les ali plastiko, ko pa so na voljo še številne druge, sodobnejše možnosti, kot je denimo jedilna miza z inovativno keramično ploščo, kakršne denimo ponujajo v salonih pohištva Maros. Jedilne mize s keramično ploščo so v zadnjih letih postale pravi hit v notranjem opremljanju, saj se ponašajo z odličnimi lastnostmi, funkcionalnostjo in trpežnostjo.

Mize s keramično ploščo so namreč odporne na praske, udarce, madeže, razlitje jedkih tekočin in visoke temperature, obenem pa so dolgo obstojne in zelo preproste za čiščenje ter vzdrževanje, kar bodo znale ceniti vse gospodinje. Nič več se ne bo treba bati za površino jedilne mize, nanjo bomo lahko brez skrbi postavili karkoli in se ne bomo tresli, če otroci ali gostje kaj polijejo.

Več različic in dober popust

V mesecu marcu vam ob naročilu katerekoli jedilne mize s keramično ploščo v salonih pohištva Maros priznajo tudi kar 20-odstotni popust, izbirate pa lahko med številnimi ponudniki, ki jih zastopajo, kot so znamke Calligaris, Cattelan Italia, Miniforms in Tonin Casa.

Mize s keramično ploščo se lahko dobijo v najrazličnejših kombinacijah materialov in oblikah: postavljene so lahko na različnih podnožjih, na voljo so v različnih motivih in barvah plošč. Izberete lahko raztegljivo ali fiksno mizo, torej v dimenzijah, ki se natanko prilegajo vašemu prostoru.

Foto: Žiga Intihar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam