fbpx

Kostanj, barvno listje, topli puloverji in … škornji!

Moda, slider, Ženska moda

Škornji so dober razlog, da se veselimo hladnejših dni.

Poletje se izteka, jesen pa je že za vogalom. Škornji so dober razlog, da se hladnejših dni veselimo. Povzdignejo še tako običajen stil, prav tako pa se v njih počutimo malce nad oblaki. Pravilo pa je le eno, manj je več!

1. Nad kolenom
Ne, ne govorimo o škornjih Julie Roberts v filmu Čedno dekle. Škornji nad kolenom so lahko videti prav šik in elegantno. Trik je namreč v izbiri materiala in višini petke. S semišem zagotovo ne boste zgrešile, medtem ko morate biti pri usnju previdne. Upoštevajte pravilo zlate sredine.

Modna enačba se glasi: usnje + nizke petke, semiš + nizke ali visoke petke. Blogerke prisegajo prav na semiš in nizke petke.

Barve: bež, črna, siva in kamelja, bordo rdeča
Še praktičen nasvet; pri nakupu škornjev nad kolenom poglejte, ali imajo zadaj vezalke. Priporočamo, da kupite prav takšne, saj jih lahko prilagodite svoji nogi, hoja pa je olajšana.

Over-The-Knee-Boots-Outfit-79

2. Visoki gležnarji iz 90-ih se vračajo!

Trend, ki ga boste oboževale ali sovražile. Vračajo se gležnarji s pridihom 90-ih po imenu Dear Frances. So udobni, vendar še vedno malce dvignjeni, kar je prednost.

tumblr_inline_o3cx72pBTg1qzfv7k_1280

3. Nizki gležnarji

So največkrat viden tip škornji na ulicah, saj so najbolj praktični. Študentke za jesen prisegajo nanje, največkrat pa jih opazimo v rjavi ali črni barvi.

gigii

4.  S čim lahko škornje kombiniramo?

  • Z rebrastimi oblekami. To je najbolj trendovska kombinacija te jeseni. Zraven priporočamo spete lase in minimalen nakit
  • Plašč ali telovnik v kameljem tonu v kombinaciji s črnimi semiš škornji je zadetek v polno! Kdo pravi, da matematika in moda ne gresta skupaj?
  • Z velikimi pleteninami. Najboljši zgled za kombiniranje pletenin in visokih škornjev sta manekenki Kendall Jenner in Gigi Hadid.

main.original.640x0c

Upamo, da smo vam z nasveti pomagali in da boste samozavestno stopile v jesen. Veseli bomo fotografij vaših kombinacij!

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam