fbpx

Kovček v roza barvi – ‘must-have’ kos za letošnje počitnice

Lifestyle, Moda, slider, trend, Ženska moda

Pastelno roza trd kovček na koleščkih polepša vsak dopustniški dan, zato so ga letos ponudile številne modne znamke.

Poletni meseci so čas, ko si vsi zaslužimo dopust in prosti čas samo zase. Možgane lahko izključimo, telo spočijemo. V skladu z našimi finančnimi možnostmi in seveda tudi preferencami se bomo odločili za morje, planine, velemesta ali raziskovanje pokrajin in zgodovinskih znamenitosti, morda celo za kulinarično ali enološko potovanje.

Kje bomo prenočevali? Pri sorodnikih, v hotelu, penzionu, hostlu ali pri prijateljih? Možnosti je kar nekaj, v vsakem primeru pa bomo morale prtljago za počitnice ali dopust nekam pospraviti.

Bershka

Nekateri modni poznavalci trdijo, da jih je očarala prtljaga, ki jo je naredila znamka Bershka, to lahko vidite na uvodni sliki. Gre za trd kovček na koleščkih, ki je skorajda breztežen in nadvse mobilen, da vas ne bo oviral pri avanturah, kamorkoli boste že šle.

Away by Pop&Suki

Tiste, ki so se zapodile po ta kovček v trgovino ali na splet, je najbrž prepričala čedna in bonbončkasta barva kovčka, predvsem pa ljubki in igrivi motivi na njem. Vanj lahko zložimo prtljage za nekajdnevno potovanje, če smo racioanlne, pa celo za teden dni. Bershka pa seveda ni edina, ki je poskrbela, da bo to poletje nadvse igrivo s prijetno pastelno roza barvo.

CalPak Davis

Tu je še kultna znamka Pop&Suki, ki je v sodelovanju z znamko Away naredila posebno kolekcijo v zelo podobni barvi za to poletje, ter denimo CalPack Davis in še nekatere druge znamke, ki slovijo po kakovostni prtljagi, vse pa najdete na spletu.

Kovček znamke Caretta

Kovček v tako prikupni barvi že vnaprej prikliče dobro voljo in je v skladu s sproščenim vzdušjem, ki ga doživimo na dopustu. Da ne govorimo o tem, da ga boste med vso tisto strašansko dolgočasno prtljago na letališču veliko hitreje zagledale, ko bo prispel iz aviona na tekoči trak.

 

Foto: Journal.hr, Bershka, Travel Away, The Cut, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam