fbpx

Kraljeva poroka je pod vprašajem

Znani

Potem, ko je princesa Beatrice šokirala javnost z ekspresno zaroko z italijanskim poslovnežem Edoardom Mapellijem Mozzijem, je par moral preložiti zabavo ob zaroki.

31-letna hči princa Andrewa je morala zaradi očetovega prijateljstva s pedofilom Jeffreyem Epsteinom, odpovedati vse svoje načrte.

Ko se je prah okoli zaročne zabave malce polegel, sta v kraljevi družini Meghan in Harry povzročila pravi kaos in potisnila načrtovanje poroke v ozadje.

Na začetku februarja se je zdelo, da se je vse končno postavilo na svoje mesto in da bo datum poroke končni določen. Kot so pisali mediji, naj bi bila poroka 29. maja 2020, v Buckinghamski palači pa organiziran sprejem za svate.

Na žalost pa je, velika verjetnost, da bo Beatrice in Edoardu tokrat načrte prekrižal koronavirus. Ker je Edoardo po poreklu iz dela Italije, ki je bil med prvimi v karanteni, njegova družina ne bo mogla pripotovati v London, so zapisali v Daily Mailu.

»Koronavirus je malce pomešal načrte princesi in čeprav še ni potrditve, da bo Italija v karanteni do maja, je prihod ženinovih gostov pod velikim vprašajem,«

je povedal vir blizu palače.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam