fbpx

Kraljica Elizabeta mu je primazala klofuto!

Znani

Elton John je v avtobiografiji z naslovom Me razkril številne dogodivščine, povezane z britanskim dvorom.

Preberite še: Elton John je bil na pragu smeti!

Elton John in kraljica Elizabeta II.

V odlomku, ki ga je objavil The Sunday Times, Elton pripoveduje, da je bil na neformalni zabavi v družbi kraljice Elizabete, njene sestre princese Margarete ter njenih dveh otrok, sina vikonta Linleyja, znanega tudi kot David Armstrong-Jones ter lady Sarah Armstrong-Jones.

Na zabavi naj bi kraljica prosila mladega Linleyja, naj preveri njegovo sestro, ki se ni počutila najbolje, on pa je njeno prošnjo milo rečeno, preslišal.

John je o dogodku zapisal:

»Ko je Linley večkrat poskušal negodovati, ga je kraljica rahlo udarila po obrazu rekoč: Ne (klofuta) prepiraj (klofuta) se (klofuta) z (klofuta) mano (klofuta)! Jaz (klofuta) sem (klofuta) KRALJICA!

Kraljica je opazila, da sem bil priča temu prizoru in mi je zato pomežiknila. Vem, da kraljičina javna podoba ni ravno divja in lahkomiselna, ampak … zasebno zna biti zelo smešna.«

In če vas zanima – vikont Linley je po incidentu šel preverit, če se njegova sestra bolje počuti.

Kraljica Elizabeta in njen nečak vikont Linley

Kot kaže, pa to ni edini trač o kraljevi družini, ki ga lahko preberemo v njegovi knjigi. Po pisanju sta se v pretep, ki ga je izzvala princesa Diana, skoraj zapletla Richard Gere in Sylvester Stallone.

»Ko so se gostje na večerji preselili v jedilnico, Stalloneja in Gereja ni bilo nikjer mogoče najti. David (op.p. Furnish, soprog Eltona Johna) jih je našel, ko sta s pestmi nameravala rešiti nesoglasja glede Diane.«

Kot kaže, kraljica uradnega odgovora na Eltonovi zgodbi ne bo dala in mogoče bomo morali počakati na Netflixovo serijo The Crown, da bomo izvedeli, kaj se je zares zgodilo.

Foto: Getty, Splashnews


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam