fbpx

Kraljica Letizia je v mini obleki vse pustila brez besed

Moda, Novice, Prva stran, Znani

Lepa španska kraljica je na podelitvi novinarskih nagrad navdušila z nepričakovanim modnim izborom.

Španska kraljica Letizia je s svojo prisotnostjo počastila podelitev glavne španske novinarske nagrade ‘Francisco Cerecedo’, a ne le to, s kratko in seksi belo obleko je poskrbela, da so bili vsi pogledi uprti vanjo. Prvič smo namreč članico španske kraljeve družine lahko videli na kakšnem uradnem dogodku v tako kratki obleki, ki pa je bila na njej videti šik in seksi.

Kraljica Letizia, z dekliškim priimkom Ortiz, je nekdanja novinarka, ki je prišla podpret svoje stanovske kolege, družbo pa ji je delal španski kralj Felipe, njen soprog. V minulih letih je Letizia na gala dogodke prihajala v strogo elegantnih kombinacijah, pretežno v temnih barvah, tokrat pa se je odrekla resnemu videzu.

Presenetila je tako prisotne kot tudi modne kritike z lahkotno belo mini obleko v charleston slogu, z resicami in s črnimi naramnicami iz žameta. Bila je videti kot diva iz 20. let prejšnjega stoletja. Obleka je delo modne oblikovalke Terese Helbig, posuta je z našitimi bleščicami. Letizia jo je skombinirala s črnimi salonarji modne znamka Prada in torbico svojega priljubljenega španskega oblikovalca Felipeja Varele.

K temu outfitu so kraljici lepo pristajali spuščeni lasje in popoln make up v rožnatih odtenkih, ki je poudaril njene zelene oči. Prisotni so se strinjali, da bi morala Letizia večkrat tudi za uradne priložnosti nadeti kratko obleko (tako garderobo si namreč privošči ponavadi samo na dopustu), saj je v njej videti čudovito.

 

Foto: YouTube, Splash News, Vogue, HawtCelebs

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam