fbpx

Kraljica prepovedala objavo fotografij Meghan Markle na Instagramu

Znani

Najljubši oblikovalki nakita ter prijateljici Meghan Markle, Jennifer Meyer, so v Buckinghamski palači prepovedali objavo fotografij vojvodinje Sussex v oglaševalske namene.

Po poročanju Daily Maila so uradniki v kraljevi palači priljubljeni zvezdniški oblikovalki ukazali takojšnjo odstranitev vseh fotografij Meghan Markle, na katerih nosi njen nakit, saj krši dogovor o nerazkrivanju podatkov.

Vir je dejal, da so Jennifer naročili, naj takoj odstrani vse fotografije, pri tem pa ni znano, kako bi to lahko škodovalo ugledu Meghan in kraljeve družine.

Ko smo v uredništvu danes na hitro pregledali Instagramov profil Jennifer Meyer (ki je bila poročena z igralcem Tobeyjem Maguirerjem, najbolj znanim Spidermanom), fotografij Meghan Markle ni več, je pa ostala ena na njeni spletni strani.

Med modnimi oblikovalci je zelo pogost običaj, da na Instagramu objavljajo fotografije svoje kreacij, ki jih nosijo zvezdnice, saj smo na Jenniferjevi strani opazili fotografije zvezdnic, kot sta Jennifer Aniston in Chrissy Teigen.

Uradnega pojasnila iz Palače, zakaj zahtevajo umaknitev fotografij ni, saj so posnete na javnih dogodkih, kjer je bilo nešteto uradnih tiskovnih agencij in fotografov.

Meghan je na teniškem turnirju US Open nosila uhane jennifer Meyer.

Sklepamo le, da kraljeva družina preprosto ne želi, da bi bilo videti, da Meghan sponzorira blagovno znamko.

Foto: Getty, Instagram, promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam