fbpx

Kraljica zaskrbljena za zdravje pravnuka: Meghan in Harry 9-mesečnega sina vzgajata kot vegana

Znani

Kraljica Elizabeta II je zaskrbljena zaradi načina, kako princ in soproga vzgajata svojega naslednika.

Po tem, ko sta Harry in Meghan v začetku leta sporočila, da se odrekata življenju na kraljevem dvoru in se preselila v Kanado, daleč od oči javnosti in stresa, imata več časa, da uživata v novem umirjenem življenju ter se posvečata svojemu 9-mesečnemu sinu Archieju.

Njun način vzgajanja malega dečka pa ni všeč mnogim. The Sun je zapisal, da Harry in Meghan silita sina na veganski način prehranjevanja, kar ni niti malo všeč kraljici Elizabeti.

Od sinovega rojstva dalje Meghan in Harry jesta samo vegansko hrano in vir blizu para razkriva, da rada kuhata sama, Meghan pa moža uči, kako se pripravlja hrana na osnovi zelenjave.

»Harry ni bil dober kuhar, odkar pa je spoznal Meghan, se je začel učiti kuhanja. Meghan je samo organsko hrano, zato sta s Harryjem imela svoj vrt v bližini dvorca Windsor.«

Isti vir navaja, da se Meghan strogo drži veganske prehrane, čeprav se kakšen dan tudi pregreši in upa, da bo po njeni poti šel tudi mali Archie. S tem pa se britanska monarhinja niti malo ne strinja.

»Kraljica tega ne bo tolerirala. Zaradi tega je prišlo že do napetih pogovorov med Meghan in Harryjem, ki ne želi razočarati svoje babice ter upam, da se bo Meghan malce umirila. Zdi se, da nekdanja igralka niti malo ne spoštuje tradicije angleške kraljeve družine, kraljica pa ne bo tolerirala, da otroka vzgajajo kot vegana, predvsem zaradi zdravja,«

je še povedal vir.

Foto: Profimedia, Spashnews


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam