fbpx

Kris Jenner je v videu osupnila s svojo neverjetno modno zbirko

Moda, Novice, Znani

Kris Jenner je v dolgih desetletjih nabrala zavidanja vredno kolekcijo oblačil, torbic in čevljev, ki jih je pokazala v videu svoji prijateljici, mnogi kosi nosijo dragocene spomine.

Kris Jenner je svetu razkazala svojo modno kolekcijo, zbrano na kup v njenih 62 letih življenja. Njena razkošna garderobna omara je zagotovo sen vsake fashioniste. Mati klana Kardashian-Jenner je odprla omare in spregovorila o svojih najljubših modnih kosih z Dee Hilfiger.

Dee je žena slavnega modnega oblikovalca Tommyja Hilfigerja, mati njunih sedmih skupnih in iz prejšnjega zakona posvojenih otrok, je pa tudi kreativna direktorica znamke Judith Leiber Couture. Matriarhinja Kris, ki ji mediji šaljivo pravijo ‘momažerka’ (momager) ima v omari posebno mesto za črne suknjiče, v isti liniji jih je na obešalnikih brezhibno poravnanih najmanj 20.

Kot je v zgornjem videu povedala svoji tesni prijateljici Dee, ki jo je popeljala na intimno turnejo po svoji zbirki:

“Tukaj se zgodi skoraj vse. Resničnostni TV šov snemamo skoraj vsak dan, tako da imamo veliko izbire, kaj bomo oblekli.”

Tako razlaga Kris Jenner o svoji impresivni kolekciji oblek, suknjičev, bluz, hlač, torbic in čevljev. Toda črni suknjič ni prva stvar, ki jo zjutraj iz omare potegne Kris Jenner…

“To je tisto, kar res nosim vsak dan,”

pokaže Jennerjeva na svojo zbirko športnih oblačil in trenirk.

“Moja prva dnevna ‘postaja’ po garderobi je oddelek s trenirkami. V trenirki se tudi najbolj udobno počutim.”

Čeprav je njena modna kolekcija ogromna, pa ima vsak kos v srcu Kris Jenner posebno mesto. Nekatere stvari, priznava, ima že dolgo vrsto let, to še posebej velja za torbice. Topla in prijetna čustva pa jo vežejo tudi na druge modne kose, ki jih ima v omarah.

Eden od najstarejših modnih ulovov je mala šampanjska ‘clutch’ torbica znamke Judith Leiber Couture, ki lastnico navdaja s številnimi spomini.

“Moja prva Judith Leiber torbica, ki sem jo dobila! Bob (Robert) Kardashian mi jo je dal za božič, mislim, da leta 1980. Kaj ni čudovita? V teh časih si je sploh ne upam več vzeti s seboj. Niti uporabljati je nočem več, le še gledam jo,”

je o darilu svojega nekdnajega moža, ki je sedaj že pokojni, povedala Kris Jenner. Še ena torbica, ki jo nadvse čuva, je izdelana iz kristalov in je nasledstvo njene (prav tako pokojne) prijateljice Stephanie.

“Torbica ima zame veliko čustveno vrednost, ker je moja draga prijateljica umrla pred desetimi leti in to torbico so mi dali njeni otroci. Bila je njena. Nosim jo z veliko ljubezni in čudovitimi spomini,”

je med drugim v videu, ki si ga lahko ogledate zgoraj, povedala Kris o nekaterih najljubših modnih poslasticah ter zakladih v svoji lasti.

 

D. S.

Foto: YouTube, i-Heart.com, Business Insider, StyleCaster, E! Online


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam