fbpx

Kruta selekcija: Tako se izbirajo Victoria’s Secret angelčki

Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran

Zaradi česa na izborih vlada taka napetost, da se modeli ob predstavitvi neredko razjočejo?

Kadar na castingu zajoka Gigi Hadid, smo lahko prepričani, da gre za zelo stroga merila. Ste se kdaj vprašali v čem se, poleg popolnega videza in seksapila, ki jih obdaja, razlikujejo modeli, ki nastopajo na razkošni reviji Victoria’s Secret, od drugih?

Main-Gigi-Hadid

V uredništvu smo se in izkazalo se je, da niso ključni dejavniki očarljivost, eleganca ali popularnost modela, temveč dejavnik, ki je v industriji spodnjega perila zelo pomemben. Pomemben iz enega razloga, saj je perilo namenjeno ženskam. Kar 10 od enajstih najbolj znanih modelov so bili (ali pa so še) angelčki Victoria’s Secret modne hiše.

landscape-1447175108-angels-index

Kaj ima torej Gisele Bundchen, ki je ena izmed glavnih promotork blagovne znamke, ali pa Cara Delevigne in Adriana Lima, ki že več let nosijo naziv Victorijin angelček? Zaradi česa na izborih (castingih) vlada taka napetost, da se modeli ob predstavitvi neredko razjočejo?

Adriana-Lima-Angel-Wings

New York, UNITED STATES:  Supermodel Gisele Bundchen appears on stage during the  Victoria's Secret Fashion Show in New York 09 November 2005. The show will be televised on CBS on 06 December 2005.  AFP PHOTO/Timothy A. CLARY  (Photo credit should read TIMOTHY A. CLARY/AFP/Getty Images)

Na tisoče deklet s celega sveta vsako leto prihaja na izbor, nekatere so celo tako vztrajne pri uresničitvi svojih sanj, da pridejo tudi petkrat zaporedoma v upanju, da jih izberejo.

Nujno je, da so dekleta v odličnem fizičnem stanju, s praktično popolnoma oblikovanem telesu, seksapilnost, sproščen in simpatičen nastop in seveda splošna simpatičnost modela bodočim kupcem, torej ženskam. To pa seveda ni tisto, zaradi česa se modeli s celega sveta zbirajo na tem megalomanskem izboru. Ob sprehodu po spektakularni modni brvi, ki jo spremlja fantastična kulisa, jim od tega trenutka telefoni zvonijo ves čas in novi poslovni izzivi se vrstijo en za drugim.

Vir: YouTube, foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam