fbpx

Kuhajte v živo z Gordonom Ramsayem

Izpostavljeno, Lifestyle, PR novica

Kuhar, ki je strah in trepet vsake kuhinje in od katerega se želijo učiti vsi, prihaja v vaše domove, da bi kuhal skupaj z vami!

Januarja 2008 je Gordon sprejel do sedaj svoj največji izziv, ko se je zavezal, da bo Britance učil kuhati na prvem državnem mojstrskem kuharskem tečaju. Tokrat pa bo gledalce izzval, naj mu pomagajo pripraviti slasten obrok v treh hodih, in to v samo eni uri v živo.

hells

Oboroženi z vrhunskimi nasveti in spletnimi videi mojstrskega tečaja, v katerih Gordon pokaže vse, od pravilnega brušenja noža, priprave popolnih zrezkov do najboljših solatnih prelivov, se gledalci iz vse države pripravljajo na veliki večer.

V tednih pred oddajo bodo namreč na spletu in v časopisih objavljali sezname preprostih živil. Vse kar morajo gledalci narediti je kupiti hrano, prestaviti televizor v kuhinjo, povabiti k sebi prijatelje in se pripaviti, da bodo kuhali z Gordonom.

Prek zveze v živo z desetimi družinami bo Gordon svetoval ljubiteljskim kuharjem po vsej Britaniji, med drugim tudi slavni gurmanki Janet Street Porter, medtem ko bo v svoji kuhinji pripravljal jedi s skupino prijateljev in z družino.

gr

Vsak četrtek ob 13. uri, od 22. oktobra dalje, boste lahko na TV programu 24Kitchen, uživali v uri nepogrešljive zabave v živo, podžgane z adrenalinom.

 

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam