fbpx

Kultne ‘manolke’ iz Seksa v mestu po noro ugodni ceni?!

Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda

Popularni model sanjskih Blahnikovih salonarjev je skopiral Marks&Spencer in jih tako omogočil tudi navadnim smrtnicam.

Saj se še dobro spomnite obutve Carrie Bradshaw, lika iz priljubljene serije Seks v mestu, ki ga je igrala Sarah Jessica Parker? No, najbrž se ne čisto vseh čevljev, saj se parov zlepa ni dalo prešteti, Carrie je bila prava obsedenka s čevlji, posebej takimi z visoko peto.

Toda ženskam se je še posebej vtisnil trenutek, ko gre Mr. Big alias Živina na koleno in svoji nekdanji ljubezni Carrie v stanovanju na noge natika izgubljen modri salonar z visoko peto, ki ju nazadnje po mnogih kolobocijah spet spravi skupaj in končni ljubezenski sreči ter zakonu naproti. Usoden salonar, prav res!

Veliko žensk si je tedaj najbrž otrlo solzne oči in zavzdihnilo ob misli na enega takega sodobnega, za povrh čednega in premožnega princa… Ker pa ti živijo le v pravljicah, so se raje s strastjo zapičile v čevelj, kajti par salonarjev je pač lažje dobiti kot princa. Šlo je za prelep parček, ki ga je za TV serijo izdelal sloviti Manolo Blahnik, tako kot še stotine čevljev, ki jih (med drugimi znamkami) nosi Carrie skozi vse epizode.

 

Vse ‘manolke’, ki jih je junakinja serije trpala v omaro in na noge, so se nam vtisnile v lep spomin, te konkretne modre, okrašene s kristali swarovski, pa še prav posebej. Zato je dobra novica, da je britanska veriga prodajaln Marks & Spencer (M&S) odkupila pravico, da skopira Blahnikov kultni model, le da ga bo prodajal za bistveno nižjo ceno. Počakati pa bo treba na začetek septembra in biti dovolj hitre, da boste lahko stegnile prste po parčkih, ki bodo nedvomno rekordno hitro pošli.

Prave manolke stanejo namreč okoli 850 evrov, njihova kopija pa bo več kot dvajsetkrat cenejša. Ni slabo, kajne dekleta? Kopija teh kultnih salonarjev je del M&S kolekcije za jesen 2017. Vodilne modne revije, katerih urednice so si čevlje že ogledale, so pohvalile, da kopija niti malo ne zaostaja za precej dražjim dizajnerskim originalom…

Poleg prepoznavne modre barve in kajpada okrašeni bodo s kristali, bodo salonarji na voljo še v srebrni in v barvi fuksije. Kdaj se boste postavile v vrsto zanje? Naše uredništvo jih že nestrpno pričakuje!

 

Foto: UK Star, Daily Mail, Pinterest, Prima


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam