Kylie Jenner odkrito spregovorila o občutljivih temah, tudi poporodni depresiji

14. avgust 2024

Kylie Jenner odkrito spregovorila o občutljivih temah, tudi poporodni depresiji

14. avgust 2024
Foto: Instagram @britishvogue
Kylie Jenner odkrito spregovorila o občutljivih temah, tudi poporodni depresiji

Kylie Jenner odkrito spregovorila o občutljivih temah, tudi poporodni depresiji

14. avgust 2024
Foto: Instagram @britishvogue

Najbogatejša članica klana Kardashian-Jenner je za britansko izdajo revije Vogue med drugim spregovorila o težki zdravstveni izkušnji, ki jo je pestila po rojstvu otrok.

Zvezdnica resničnostnih šovov in skorajšnja milijarderka krasi septembrsko izdajo britanske priljubljene modne revije Vogue. V ekskluzivnem intervjuju je razkrila, da jo je poporodna depresija po rojstvu svojih otrok “obakrat prizadela drugače”.

“Pri sinu sem bila tako čustvena zaradi stvari, zaradi katerih verjetno običajno ne bi bila,” je dejala Kylie Jenner.

“Ves dan sem histerično jokala po telefonu z mamo in govorila, da mu ne morem določiti imena. Zdaj vsem prijateljicam, ki imajo otroke, svetujem, naj ime izberejo že prej, saj se ob izbruhu hormonov ne moreš odločati. Ne moreš,” je dodala. Ob tem je razkrila, da je bilo njenemu sinu dolgo časa dejansko ime Knight.

Foto: Instagram @britishvogue

Dodala je, da se je počutila neuspešno, ker mu ni mogla dati imena. “Zaslužil si je veliko več kot to. To me je zelo vznemirilo,” je še dejala.

Telesni ideali na očeh javnosti

V intervjuju je spregovorila o bolečem obsojanju javnosti, da je da je po rojstvu otrok jemala zdravila za hujšanje, kot je Ozempic. Ob tem je poudarila, da se ji zdi, da ji ti ljudje – ali ženskam na splošno – ne dajejo dovolj empatije.

“Vrnila sem se na težo, ki sem jo imela, preden sem rodila hčerko in sina, ljudje pa me primerjajo tri mesece po porodu,“ je dejala.

“Rekla sem si: Ali vsi pozabljajo, da sem imela dva otroka in da sem v obeh nosečnostih pridobila 60 kilogramov?”

Kylie je da prva članica njene družine, ki se je pojavila na naslovnici britanskega Voguea. “Jokala sem,“ je dejala, ko je izvedela, da se bo to zgodilo. “Ker so bile to moje sanje. Bilo je neverjetno, ves dan je bil popoln.“

Pot do slave

Jennerjeva je za ikonično revijo spregovorila tudi o svojih zgodnjih letih slave in dejala: “V tako mladih letih sem se naučila, kako se z vsem tem spopasti na najboljši način zame … da mi ne bi prekipelo, če sem iskrena“.

Foto: Instagram @britishvogue

Razkrila je tudi, da ni imela težkega urnika, saj je bila še vedno v šoli, in da to ni vplivalo na njeno takratno življenje. Povedala je tudi, da s sestro Kendall Jenner nikoli nista bili dolžni priti pred kamero.

Kylie, ki ima hčerko Stormi (6) in sina Aire (2), se trenutno dobro počuti. “Kmalu bom stara 27 let in končno se spet počutim kot jaz. Mislim, da med nosečnostjo nisem imela časa, da bi se spopadla niti z malenkosti v svojem življenju, potem pa je poporodno obdobje trajalo eno leto. Psihično je res težko. Hormonsko je res težko.“

Kylie Jenner (Foto: Profimedia)

Odkar je dobila najstarejšega, pravi, da še bolj ceni ravnovesje in perspektivo, ki jo njeni otroci prinašajo v njeno življenje. “Ne glede na to, kaj preživljam, kako sem videti ali kaj o meni pišejo na internetu, ko pridem domov me imajo moji otroci brezpogojno radi,” je dejala in dodala:

“Obsedeni so z mano in to me je naučilo, da grem skozi življenje nekoliko lažje.”

“Rečem si: ‘V redu, doma imam te majhne ljudi, ki me potrebujejo in ljubijo ter mislijo, da sem najbolj popolna oseba na svetu, zato ne potrebujem potrditve od zunaj.’“

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic