fbpx

Kylie Jenner potrdila rojstvo deklice!

Lifestyle, Novice, Prva stran, Style Mama, Znani

Novica, o kateri se je šepetalo že mesece, končno potrjena!

20 – letna starleta in lastnica lepotnega imperija, Kylie Jenner, je prejšnji teden rodila deklico ter veselo novico delila s svojimi neučakanimi oboževalci.

Čeprav se je o njeni nosečnosti govorilo že mesece, je cela družina Kardashian – Jenner vztrajno molčala, najmlajša članica enega izmed najbolj znanih družinskih klanov na svetu, pa se je ves čas »skrivala« pri mami Kris Jenner.

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie je na svojem Instagramovem profilu potrdila rojstvo deklice, ki jo je dobila skupaj z raperjem Travisom Scottom ter objavila 12 – minutni video na Youtube kanalu z naslovom To Our Daughter, v katerem smo lahko končno videli, kaj se je mladenki dogajalo v zadnjih devetih mesecih.

Starleta je do nosečnosti s svojimi oboževalci delila prav vsak trenutek svojega življenja, odkar pa je izvedela za veselo novico, se je popolnoma umaknila, za kar se je že na začetku zadnje objave opravičila, saj je želela nosečnost preživeti daleč od javnosti.

V objavah je Kylie potrdila, da je v novopečeni starševski zvezi vse v najboljšem redu, saj se je šepetalo, da jo je glasbenik varal in zapustil med nosečnostjo, zaradi česar naj bi ga vrgla iz skupnega domovanja. Kot je videti na posnetkih, sta Kylie in Travis videti zelo zaljubljena, mi pa jima za deklico seveda čestitamo!

 

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam