fbpx

Kylie Jenner s prodajo zaslužila vrtoglavih 600 milijonov!

Lepota

Medtem ko nekateri z nestrpnostjo čakajo naslednjo plačo, je Kylie Jenner pred kratkim zaslužila 600 milijonov dolarjev.

22-letna resničnostna zvezdnica je prodala večinski delež svojega beauty imperija drugemu lepotnemu gigantu Cotyju in to manj kot leto dni potem, ko je postala najmlajša milijarderka na svetu.

Coty, ki ima pod svojo streho znamke Max Factor, Rimmel London, Sally Hansen, Clariol in Cover Girl, je postal 51 odstotni lastnik Kylie Cosmetics, preostalih 49 odstotkov, pa bo še vedno v rokah Kylie.

Coty bo prevzel finančni nadzor, zvezdnica šova Keeping Up With The Kardashians pa bo ohranila nadzor nad kreativnim oddelkom. V izjavi je zapisala:

»Navdušena sem nad partnerstvom s Cotyjem, saj bomo lahko tako dosegli še več oboževalcev Kylie Cosmetics in Kylie Skin po celem svetu. Veselim se, da bom lahko nadaljevala s svojo kreativnostjo in inovativnostjo z vsako novo kolekcijo, kot to pričakujejo oboževalci na družbenih omrežjih. To partnerstvu bo meni in moji ekipi omogočalo, da se osredotočamo na ustvarjanje in razvoj vsakega izdelka, hkrati pa zgradimo znamko v mednarodni lepotni imperij.«

Kylie je znamko prvič predstavila leta 2016 z linijo Lip Kits, v katero je vložila 250.000 dolarjev, ki jih je zaslužila s poziranjem. Od takrat so povečali nabor izdelkov na celoten lepotni asortima, vključujoč čopiče ter negovalno kozmetiko.

Foto: Getty, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam