fbpx

Lady Gaga: edina, ki zna eleganco kombinirati z ekstravagantnimi čevlji

Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Moda, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Ameriška pevka je bila ena od zvezd na podelitvi nagrad Critics’ Choice. Najprej so vsi občudovali njeno elegantno toaleto, potem je obleko razprla in razkrila vrtoglavo obutev Giuseppe Zanotti.

Poleg tega, da je osvojila še eno nagrado za pesem z naslovom Shallow iz filma Zvezda je rojena (A Star is Born), je skupaj z legendarno veteranko filma Glenn Close imela čast podeliti tudi nagrado za najboljšo igralko na tej prireditvi.

Vsekakor pa je gala priložnost izrabila, da si je spet podredila rdečo oziroma v resnici – modro preprogo. Lady Gaga s pravim imenom Stefani Joanne Angelina Germanotta je prišla na podelitev v elegantni in dokaj enostavno krojeni obleki Calvin Kleina v nežni bledo rožnati barvi. Gala oblekaje bila brez naramnic in široko krojena, z zanimivo dolgo vlečko.

Resnično presenečenje pa je prisotne čakalo, ko je pevka razkrila prej neopazno obutev, ki se je pod obleko skrivala! S to potezo je ponovno dokazala, da je zvezdnica, ki stavi na glamuroznost in ekscentričnost.

Obleko Calvin Klein, ki jo je dopolnila s pričesko v stilu bleščečih hollywoodskih div iz preteklosti – njeni platinasto blond lasje so bili skodrani v slogu 50. let, zlati dobi Hollywooda – je stilirala na neverjetno obutev z vrtoglavo peto, ki jo je oblikoval slavni čevljar Giuseppe Zanotti.

Kot so se razpisali svetovni mediji te dni, obstaja samo ena ženska iz sveta šovbiznisa, ki si upa eleganto toaleto stilirati na tako ekscentrično obutev ter zna potem na tako visokih petah sploh hoditi!

Lady Gaga je videz dopolnila z majhnimi in diskretnimi, a še kako opaznimi diamantnimi uhančki, celoten videz pa je bil glam, starodobno hollywoodski in retro, z ravno pravo dozo odštekanosti in trendovsko mladostne ekstravagance.

Čevlji Giuseppe Zanotti, enaki, kot jih je nosila Lady Gaga, le da v srebrni barvi

Tesno prilegajoči se škorenjci s platformo in super visoko peto s skoraj 18 centimetri višine (toliko namreč znaša 7 inčev, če jih preračunamo v naše cenitmetre) so na svetovno javnost naredili izjemen vtis. Bravo, Gaga!

D. S.

Foto: Footwear News, EPA/Getty, Shutterstock, Index.hr, Just Jared


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam