fbpx

Lady Gaga na Super Bowlu blestela v Versacejevi kreaciji

Izbor urednice, Lifestyle, Moda, Novice, Novice, Prva stran, Znani

Nastop v znamenju sijaja, bleščic, zanimivih kreacij in ekstravagantnega sloga.

Tako kot smo pričakovali, je bil nastop Lady Gaga v polčasu Super Bowla, v znamenju sijaja, bleščic, zanimivih kreacij in ekstravagantnega sloga.

Prve pesmi (Poker Face, Born This Way in Telephone) je pevka odpela na trapezu v vijoličastem bodiju ter škornjih, v kombinaciji s mrežastimi hlačnimi nogavicami. Za pesem Just Dance je stajlingu dodala še zlato jakno s poudarjenimi rameni in zakovicami, ki jo je odvrgla med izvajanjem romantične pesmi Milion Reasons.

Za finale je pevka pripravila pesem Bad Romance in se ponovno preoblekla. Bodi je zamenjala za kratek top in hlače, ki so bili okrašeni s svetlečimi kamenčki. Top, posut z dragimi kamni, je bil oblikovan tako, da je spominjal na ramenske ščitnike, ki jih nosijo igralci ameriškega nogometa.

Celoten nastop je bil prava paša za oči, saj je močen ter prodoren glas na noge spravil celoten stadion. K temu je pripomogla tudi odlična koreografija, ki je spremljala energične pesmi in fantastičen videz Lady Gaga, za katerega je bila odgovorna modna hiša Versace.

 

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam