fbpx

Lady like: Kako postati resnična dama

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran

Bistvo elegance je spektakularen občutek in način življenja.

Ne obstajajo napisana in stroga pravila, ki bi nas lahko naučile bistva elegance. Kljub temu pa menimo, da bi nam ti nasveti lahko pomagali … Ne govorimo samo o Breton črtastih srajcah, balerinkah, klasičnih plaščih, lasnih figah, roza barvi ter biserih, ki pridejo do izraza. Bistvo elegance je spektakularen občutek in način življenja.

Coco Chanel je nekoč dejala, da je eleganca zavrnitev in kdo smo mi, da se ne bi strinjali z eno izmed najbolj elegantnih žensk vseh časov? Elegantna ženska ne nosi oblek, v katerih se ne počuti spektakularno in ne nosi hlač, ki se ne ujemajo z njeno postavo. Spodnji nasveti so vam lahko v pomoč, da ste resnično elegantne.

Ladylike-Looks-of-the-Week-Russian-Fashion-Blogger-Street-Style-600x900

Pametna naložba
Elegantna ženska ima v svoji omari raje dva ali tri pare kakovostnih čevljev, kot 50 parov poceni in trendovskih modelov. Elegantna ženska zna varčevati za nekaj dragih in ročno izdelanih italijanskih usnjenih čevljev in ne zapravlja na poceni parih, ki so ponaredki priznanih modnih znamk.

Spodnje perilo
Spodnje perilo bi moralo biti prav to … spodnje perilo. Pomeni, da imate perilo v kožni barvi, kadar oblečete bele hlače in da vedno pazite, da se vam modrček neprimerno vidi. Prav tako bi morala biti obleka vsaj toliko dolga, da se ne vidi, kakšno perilo nosite. Vidnih robov spodnjih hlačk, pa se izogibajte v velikem loku.

5914895e

Vse je predstava
Nikoli preširoko in nikoli preozko. Obleka elegantne ženske je videti, kot da je bila krojena prav zanjo. Nič ni videti bolj elegantnega, kot kakovostna jakna in klasične hlače, ki se prilegajo vaši postavi.

dior-couture

Drža in umirjenost
Zakaj mislite, da so supermodeli videti tako skrivnostno? Poleg dejstva, da je večina velika čez 170 cm, se vedno gibajo kot princese. Spuščena ramena, dvignjena glava in okolico gledajo neposredno v oči. Nič ni bolj elegantnega kot samozavest.

5498855a4ba42_-_hbz-street-style-pfss14-day8

Prosim in hvala
Recite prosim in vedno se zahvalite ter bodite spoštljivi in prijazni. Eleganca ter ljubeznivost sta sinonim in če je vaš cilj postati prava dama, morate obvezno paziti na manire. Vedno premislite preden kaj rečete in pustite vtis, kjerkoli že ste.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam