fbpx

Lahkotno ličenje za najstnice

Nega telesa, Obraz

“Prvo pravilo: koža naj bo čista, brez mozoljev, ogcev, oz. jih poskušaj čim bolj odpravljati. Potem nanesi svoji koži primerno kremo.”

“Prvo pravilo: koža naj bo čista, brez mozoljev, ogrcev, oz. jih poskušaj čim bolj odpravljati. Potem nanesi svoji koži primerno kremo.
Le zapomni si, da je manj več. Na tvojem mestu bi jaz uporabila le malo maskare, le na zgornje trepalnice, in malo lip glossa, drugo se zdi kar odveč.” Lenka

licenje-make-up-najstnikiKot je že Lenka omenila, je v prvi vrsti potrebno poskrbeti za zdrav izgled kože in osnovno nego obraza. Ličila lahko precej izsušijo kožo, zato je pred samim ličenjem priporočljiv nanos vlažilne kreme.

Nato nanesite senčilo za oči, a tudi tu upoštevajte-manj je več. Barvo senčila uskladite z barvami oblačil.
Nasvet za začetnice: najbolj “varno” je uporabiti senčilo v barvi kože.

Maskaro nanesite v tankem sloju, dovolj bo en nanos, največ dva.

Tudi pri ustnicah velja, da je najprej potrebno poskrbeti, da se ne izsušijo. Bodite pozorne pri nakupu
kozmetike za ustnice – izberite izdelek z zaščitnim faktorjem, ki bo poskrbel, da bodo vaše ustnice varne tudi pred negativnimi vplivi sončnih žarkov. Izbirajte lahke, svetle barve, ki naj bodo čimbolj podobne barvi ustnic.

ustnice-licila

Zelenooke lahko uporabljajo katerekoli barve. ne pozabimo pa, da se barva spreminja tudi glede na barvo izbranega oblačila.

Ne pozabite na redno čiščenje obraza in vsakodnevno odstranjevanje ličil.

Vabljeni na forum Nega, ličenje in stil, kjer se lahko posvetujete z našo strokovnjakinjo ali izmenjate vaša mnenja ter izkušnje.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam