fbpx

Lak, ki ga je nosila na svoji poroki Meghan Markle, je na voljo tudi pri nas!

Lepota, Novice, Prva stran, Znani

Lak za nohte, ki ga obožuje tudi sama kraljica Elizabeta II.

Na sobotni kraljevi poroki je bilo veliko oči uprtih predvsem v nevesto Meghan Markle, saj je njen prihod v angleško kraljevo družino spremljalo nešteto medijev in ostale javnosti. Vse nas je zanimalo, kakšno poročno obleko bo nosila (in predvsem, kateri oblikovalec se bo pod njo podpisal) ter seveda kakšen make – up ter frizuro si bo nevesta omislila za najbolj pomemben dan v življenju.

Make – up je bil (za številne) presenečenje, saj je bil zelo nežen, tako da smo pod pudrom opazili simpatične pegice, ki krasijo Meghanin obraz, frizura pa je bila speta v klasično, vendar trendovsko neurejeno figo, ki je postala že pravi zaščitni znak novopečene vojvodinje Sussex. Naravni make – up je zaokrožala nežna in klasična manikira, nas pa je seveda zanimalo, kateri lak za nohte je Meghan uporabila.

Zelo kmalu je v javnost prišla novica, da je nevesta nosila lak za nohte znamke Essie Ballet Slippers, ki je v tem trenutku verjetno najbolj popularen lak za nohte na svetu, glede na dejstva, da najnovejša članica kraljeve družine »razproda« vse modne kose in dodatke, v katerih se pojavi v javnosti.

Essie Ballet Slippers

Kljub temu pa moramo priznati, da bil odtenek Ballet Slippers pravi prodajni hit že pred soboto, saj se ena steklenička omenjenega laka na svetu proda na vsaki dve sekundi. Znamka Essie je znana tudi kot najljubši lak za nohte kraljice Elizabete II. Ballet Slippers je nude odtenek z rožnatim podtonom, ki je primeren za vsako priložnost.

Kraljica ga nosi že od leta 1989, ko je njen frizer osebje poslal po stekleničko laka za nohte, ti pa so se vrnili prav z Essie Ballet Slippers, ki je ostal popularen še nadaljnjih 36 let. Kot kaže pa bo tako tudi v prihodnosti, saj sta ga »posvojili« tudi mlajši pripadnici kraljeve družine Kate Middleton in Meghan Markle.

 

Foto: Getty, promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam