fbpx

Lancôme predstavil novo dišavo za ženske – Idôle

Lepota

Ena vodilnih svetovnih znamk prestižnih izdelkov za lepoto, Lancôme, je po sedmih letih v torek v prisotnosti izbranih urednikov, novinarjev, vplivnežev ter poslovnih partnerjev predstavil novo dišavo za ženske, Idôle.

Lancôme je razvil svojo izjemno novo dišavo po prebujenju te sodobne ženstvenosti in s tem sledil svojim sanjam: slaviti ženske in jih spremljati na poti do sreče. Ker so se ženske skozi zgodovino spreminjale, na novo odkrivale, je blagovna znamka še naprej spremljala njihovo evolucijo in vedno tesno sledila njihovim težnjam.

Steklenička parfuma Idôle s svojih 15 mm debeline najtanjša na svetu. Ta finesa poudarja njeno strogo geometrijsko strukturo in idealna razmerja. Steklene površine so tako tanke, da je videti, kot da dišava lebdi na dlani.

Lancôme se je s tem, ko je za svojo izhodiščno točko izbral »čist« akord, da bi se odmaknil od tradicije, odločil preoblikovati skladnost, ki mu je bila vedno blizu, vse odkar je bil izbran prvi simbol blagovne znamke – vrtnica. Za ustvarjanje note, ki bo skladna z rožo – hkrati razkošne in nežne, sveže in polne, s štirimi izjemnimi lastnostmi – dve esenci, izvleček in rožna voda predstavljajo srce formule. Kalejdoskop vrtnic, nežno okrepljen z malo jasmina, oponaša svetlikajočo se cvetlično svetlobo. V ozadju sledi pačulija in nekaj belih mošusov ustvarja chypre osnovo, ki daje Idôlu veliko elegance.

Idôle se je kot skupni izum pojavil zahvaljujoč kombinaciji treh talentov. Tri izumiteljice parfumov s treh celin. Shyamala Maisondieu, Nadège Le Garlantezec in Adriana Medina, združene z željo po ustvarjanju nove, univerzalne odvisnosti, so skupaj ustvarile noto parfuma Idôle na podlagi izvirnega čistega akorda. S kombinacijo discipline in intuicije je vsaka dala lasten prispevek edinstvenemu podpisu te dišave

Kot del družbeno produktivnega programa nakupovanja družbe L’Oréal, »Solidarity Sourcing«, ustvarjenega, da bi se pot družbe usmerila k družbeni vključenosti, Lancôme za svoje dišave uporablja ekskluzivne surovine, izdelane po naročilu. Ena od njih, esenca cvetnih lističev ispartanske vrtnice (Turčija), ključna za dišavni podpis parfuma Idôle, je predmet projekta, katerega cilj je izboljšati pozitivni učinek oskrbovalne verige na družbeni, gospodarski in okoljski ravni.

Lancôme je na uradnem dogodku predstavil tudi novo in močno svetovno kampanjo za lansiranje novega parfuma Idôle za ženske in ambasadorko znamke, ameriško igralko Zendayo Coleman.

Kampanja je poziv k opolnomočenju žensk po vsem svetu in uteleša novo in nekonvencionalno vizijo uspeha. Naslovljena je na novo generacijo in spodbuja mlade, da se lotijo lastnih zgodb o uspehu in se med seboj spodbujajo kot združena, neustavljiva sila.

Dišava Idôle je na voljo v 25 ml (53 EUR), 50 ml (85 EUR) in 75 ml steklenički (99 EUR) ter so na voljo v izbranih parfumerijah.

Foto: PR


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam