fbpx

Lasje v barvi suhega listja: najboljša stilska osvežitev za jesen!

Lepota, Novice

Pred vami je idealna jesenska sprememba tako za blondinke kot rjavolaske, ki lahko, če so odtenki primerno izbrani in barva za lase vrhunsko zmešana ter nanešena, deluje nadvse naravno.

Priznati moramo, da smo navdušeni nad predlogi, ki jih podajajo svetovni modni stilisti, koloristi in trendseterji s področja frizur – le kaj bi se lahko lepše prilegalo k novi, hladni sezoni leta, kot prelepe barve suhega listja v laseh, ki posnemajo naravo v času njenega odhoda k počitku?

Predstavljamo si sprehod v novi jesenski obutvi po listju, ki počasi odpada, dober del pa se ga v sončnih dneh še drži na drevju, kjer svojo barvo iz zelene spreminja v rumenkasto, rdečkasto in nato rjavo, preden se odvrtinči na tla. Medtem, ko so bili hladni in platinasti odtenki idealna izbira za poletne dni in zagorelo kožo, so na sceno v zadnjih tednih stopile toplejše barve za lase, ki lepše laskajo svetlejši polti.

Kot stilski in frizerski super hit te jeseni se je iz številnih predlogov izluščila predvsem ognjena rdečkasto-rjava niansa, ki povsem posnema barvo suhega listja. Topli bakreni toni bodo vašim lasem vdahnili novo dimenzijo, vas pa trendovsko osvežili pri vstopu v ‘pravi’, hladnejši del jeseni.

Glede na barvo polti in kajpak na vašo osnovno, naravno barvo las, se s frizerjem dogovorita, kaj bi bilo za vas najbolj primerno. Izbirajte odtenke od svetlejših pomarančnih do pridiha temnomodrih ali pa klasične rjave odtenke z rdečim odsevom, da bo končni rezultat čim bolj naraven in s tem vaš videz še popolnejši.

Nasvet, ki smo ga predstavili, bo naravnost idealna jesenska sprememba tako za blondinke kot rjavolaske, ki lahko, če so odtenki izbrani primerno in barva za lase vrhunsko zmešana ter nanešena s pravo tehniko, deluje izjemno naravno, povsem nevpadljivo oziroma neizumetničeno, obenem pa nadvse učinkovito.

Te prelepe jesenske barve las smo opazili tudi na družbenem omrežju Instagram in vam toplo priporočamo, da se zgledujete po enem od predlogov, še prej pa se posvetujte s svojim lasnim stilistom ali frizerko. Mi smo po ogledu zgornjih fotografij svojo poklicali že navsezgodaj!

 

D. S.

Foto: Instagram, Bustle, HairStyle Hub


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam