fbpx

Last minute ideje kaj obleči za silvestrovo!

Moda, Novice, Prva stran, Ženska moda

Odlične ideje v zadnjem hipu

Ne skrbite, Style.Over.Net bo rešil težavo! Morda ste za zabavo izvedele zadnji trenutek ali pa prej enostavno niste imele časa, še vedno pa se lahko prelevite v modne dive na najdaljšo noč v letu. Predstavljamo vam 3 elegantne klasike, ki jih lahko skombinirate kar iz vaše omare.

Bleščice in črna barva so popolna modna enačba za Silvestrovo.

Vam zaupamo še trik? Razprodaje so se v vseh večjih prodajalnah že pričele, tako da lahko elegantne kose za novo leto dobite do 50% znižane.

1. Elegantne hlače

Lahko so črne ali z malo več poguma, polne bleščic! Priporočamo, da se držite zlate sredine in enobarvnim hlačam dodate bleščeč top (Rosie H. Whiteley) in bleščečim hlačam dodate top v črni ali beli barvi. Ta kombinacija je tako topla kot izredno šik! Pričarate lahko tudi iluzijo pajaca. Seveda pa dolgim hlačam obvezno dodajte petke do višav!

2. Bleščeča obleka

Večna klasika z razlogom. Zraven dodajte enobarvne nogavice, rdečo šminko in visoke petke. Sedi, pet!

3. Bleščeče krilo

Morda najbolj modna izbira letošnjega leta. Kot vidite na spodnjih fotografijah so bleščeče krilo modne blogerke dopolnile s pleteninami, saj se v kontrastu popolnoma nasprotna materiala odlično dopolnjujeta.

4. Bleščeč suknjič

Če nimate v omari nič svetlikajočega, skočite na razprodaje po  suknjič. Zraven oblecite oprijete črne hlače, visoke pete in eleganten top ali bluzo. Pogledi se bodo za vami kar obračali!

Drage bralke, upamo, da smo vam z modnimi idejami pomagali vstopiti v novo leto. Želimo vam modno in uspešno novo leto!

Vir fotografij: Pinterest, Google


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam