Paris Hilton presenetila z novico o drugem otroku

24. november 2023

Paris Hilton presenetila z novico o drugem otroku

24. november 2023
Foto: Profimedia

Le 11 mesecev po tem, ko je oznanila rojstvo prvega otroka, je presenetila z novico o drugem.

Slavna dedinja Paris Hilton je oboževalce na Instagramu presenetila z novico, da se je njena družina povečala. Objavila je fotografijo z rožnatimi oblačili, na katerih piše “London”, ob tem pa zapisala: “Hvaležna za mojo punčko!”

Ob tem sicer ni čisto jasno, če je deklica že rojena, a številni so zvezdnici že čestitali za povečanje družine.

Novica sicer prihaja komaj 11 mesecev po tem, ko sta z možem Carterjem Reumom s pomočjo nadomestne matere dobila sina Phoenixa. Kot kaže sta se tudi v drugo odločila za nadomestno mamo in tudi v drugo sta izbrala ime, navdihnjeno po kraju.

Od nekdaj sanjala o hčerki s tem imenom

Kmalu po rojstvu sina je Paris za revijo Glamour spregovorila o odločitvi za nadomestno materinstvo, ob čemer je dejala: “Počutila sem se, da je moje življenje že tako javno, da sem to zares želela ohraniti zasebno. Seveda je bilo težko skrivati, ker je bil to tako razburljiv čas. Vendar mi je bilo tudi všeč, da sem lahko to delil samo s Carterjem.”

Paris z možem in sinom. (Foto: Profimedia)

Razkrila je tudi, da sta se z možem o umetni oploditvi začela pogovarjati med pandemijo koronavirusa, in da si je že takrat zaželela deklico.

Pred kratkim pa je v svojem podkastu razkrila, da ji je zelo všeč ime London in da si res želi, da bi njen sin imel sestrico s tem imenom. “To je moje najljubše mesto in vedno sem si želela svojo hčerko poimenovati London.” Dodala je, da se je tako odločila že pred desetimi leti.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic