fbpx

Le kaj je moški brez prozornih, čipkastih bermud?!

Izpostavljeno, Lifestyle, Moda, Moška moda, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti

Gre za takorekoč ultimativen dokaz možatosti: saj ni pomembno, kaj moški nosi, pač pa, kako to nosi!

Po vsem, kar smo že in še bomo morale pretrpeti ženske, ko gre za vprašanje mode in trendov, ki jih diktirajo pretežno moški oblikovalci, si tokrat dobesedno lahko manemo roke ob najnovejšem trendu, ki ga bo moral osvojiti močnejši spol. Maščevanje je sladko!

Pa poglejmo, kaj so jim namenili oblikovalci kot poslednji modni krik, še več, trdijo, da je moški brez prozornih in čipkastih bermuda hlač dobesedno gol. Še huje, ne-moški. Kaj bi moški brez brkov? Iz istoimenskega jugonostalgičnega filma vemo, da brez brkov ne velja prav nič, enako pa velja v sodobnem času za vse metro- in agroseksualce z nežno, negovano brado. Ta je simbol možatosti in pika. Brez brade so tako rekoč nule. Enako bo sedaj veljalo za že omenjene bermude, v tolažbo pa povejmo, da se jih da dobiti v številnih barvah… pastelnih!

Modna igra za moške postaja torej vse težja, a kdor jo osvoji, pogumno in brez trzljaja obrvi, bo car. Ali pa nas bo vsaj nasmejal in nam polepšal dan, pravzaprav vsem v njegovem vidnem polju. Če bo te hlače skombiniral z že kar nadnaravno dozo samozavesti, bo tako možat, kot je bil samo še svetopisemski Adam.

vidite, to je samozavest serijsko: tudi v kratkem kombinezonu!

Najprej so bili torej na vrsti kratki kombinezoni za moške, s čimer so preizkusili njihov pogum; sledil je modni ponudnik Asos z najbolj skromnimi krpicami, ki jih je poimenoval moške kopalke, za povrh s cvetličnimi vzorci in v kovinskih odtenkih. Sodeč po zadnjem trendu pa moške čaka nadvse prozorna in čipkasta sezona!

Ali so moški oblikovalci našli navdih za svoj spol kar v ženskih omarah? Da, to je dobro vprašanje. Te prozorne in čipkaste bermude za moške je dala na trg kultna znamka Hologram City iz Los Angelesa. Kot vidite, jih lahko kombinirate s srajcami v enaki tkanini in barvi.

Naj vam prišepnemo, da hlače stanejo 49 ameriških dolarjev (enako tudi srajca), saj vemo, da po tihem že hrepenite po obeh. Drugi imajo vso pravico, da se režijo kot pečeni mački, ampak mi vam zagotavljamo, ta trend ni od muh, zagotovo bomo videli moške, ki si upajo te bermude nositi! Očitno je velik naval, kajti ponudnik je pred dnevi na svojo stran zapisal celo opozorilo za najbolj nestrpne: po pošti jih začnejo pošiljati 16. junija.

 

Foto: The Independent, Hologram City, Metro

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam