fbpx

Le kje sta zdaj in kaj počneta razvpiti sestri Ecclestone?!

Znani

Tamara in Petra sta očeta Bernieja Ecclestonea, multimilijarderja ter nekdanjega šefa Formule 1, spravljali ob pamet s svojim življenjskim slogom, zdaj sta se menda popravili…

Vsak, ki spremlja zvezdniško sceno, se vsaj megleno spominja, da sta pred danes slavnimi sestrami Hadid, Jenner in Kardashian še pred desetimi leti sceno tabloidov in visoko družbo popolnoma obvladovali ‘vražji sestri’ Ecclestone, Tamara in Petra. Pri nas sta v tistem času pogosto ‘sodelovali’ na straneh nekdanje revije Lady, kasneje pa Slovenci nismo veliko slišali zanju.

No, v Veliki Britaniji je drugače, zanimanje za sestri Ecclestone, vražji ‘party girls’, ki sta bili središče vsake zabave in škandala, podobno kot v ZDA Paris Hilton, nikakor ne jenja. Toda… vseeno je danes marsikaj drugače. Razlog, da ju omenjajo, je sedaj bolj plemenit, kot je bil v časih njunega pobesnelega nočnega življenja!

Nekoč: ata Bernie, mama Slavica (z očali) in šopaholični hčerki Petra in Tamara

Tamara in Petra sta očeta Bernieja Ecclestonea, magnata in multimilijarderja ter nekdanjega šefa Formule 1, spravljali na rob živčnega zloma s svojim življenjskim slogom, ki je vključeval brezumno zapravljanje nepredstavljivih vsot denarja za same ničevosti. Danes ima 87-letni poslovnež in nedanji kralj športnega avtomobilizma končno razlog, da je na hčerki ponosen, kljub temu, da so nanju vrgli madež še nekdanji soprogi.

Na vrhuncu zapravljanja je bila Tamara videti nekako takole…

Milijoni in milijarde na računu so lahko za nekatere pravo prekletstvo, dovolj je pogledati družino Getty, na temo katere je bila posneta TV serija ‘Trust’. Vseeno je družina Ecclestone blažja in bolj prijazna verzija Gettyjevih. Saga o milijarderski družini Ecclestone se je v rumenem tisku začela, ko se je ena najlepših Hrvatic tistega časa, Slavica Radić, rojena na Reki, leta 1985 poročila s tedanjim šefom F1, Berniejem Ecclestoneom.

Bernie s hčerkama v Monaku na dirki F1

Zakon, ki se je končal leta 2008, je bil menda precej razburkan, a prevrtimo čas do leta 2011, ko sta starejša Tamara in mlajša sestra Petra postali del jet-seta. V opravljive časopise sta prišli zaradi neobrzdanega sloga življenja, tedaj 27-letna Tamara in pet let mlajša Petra sta (ne)znano kako zapravili kar tri milijarde britanskih funtov iz družinskega sklada, v katerega je njun oče vplačeval po Tamarinem rojstvu.

Še dobro, da Bernie nad hčerko Tamaro ni prehitro obupal…

To bi moral biti sklad za šolanje, njuno kariero in naložbe, toda dekleti sta raje krenili na še neviden plenilski nakupovalni pohod, na poti do luksuznega življenja jima ni stal na poti noben listek s še tako visoko ceno. Vsaka draga blagovna znamka je bila za njiju dovolj dobra. Tamara je še zadnje novčiče pognala za okoli 200 parov torbic in čevljev v vrednosti 200.000 britanskih funtov, ko sta imeli sestri dovolj za obleči in obuti ter zadovoljili še vse ostale potrebe, pa je Tamara šla na lov za možem.

Tamarin fant, Derek Rose, je moral ven iz družine in v zapor zaradi izsiljevanja

Ljubezenska zveza med njo in Derekom Roseom je namreč šla po zlu zaradi njegovega dolgega jezika. Tabloidi su mu ponudili, da jim proda zgodbo o dedinji Tamari, toda spretni odvetniki Ecclestoneovih so ga uspeli prehiteti in ga dali na sodišče, kjer so ga obsodili za poskus izsiljevanja družine (še preden je sploh karkoli povedal novinarjem) in dobil je 4 leta zaporne kazni.

Včasih droge in celonočne zabave, danes dojenčki, igračke in starševstvo

Tudi Tamarin sedanji soprog je imel težave z zakonom. Jay Rutland, s katerim se je Tamara poročila leta 2013, je bil priprt zaradi pajdašenja in sodelovanja z enim od vidnejših britanskih dilerjev droge. Zgodba je dolga in zapletena, kot vedno, ko gre za slavne. Britanski tabloidi so Tamaro večkrat imenovali za ‘kraljico vulgarnosti’, tudi poroke, za katero je zapravila 7 milijonov britanskih funtov, ji zlepa ne morejo ‘oprostiti’.

Tamara Ecclestone in hči Sophia

V naslednjih letih je zdaj 34-letna Tamara zagnala lasten resničnostni šov, se spustila še v modne vode in je lastnica negovalne znamke Fifi and Friends. Gre za 100% naravne izdelke za nego kože in las majhnih otrok in novorojenčkov, ambasadorka znamke je Tamarina 4-letna hči Sophia. Za Sophijin rojstni dan je mama Tamara zapravila kar 70.000 britanskih funtov in to je šlo medijem spet strašno v nos. Tamara se danes do moža Jaya (spodaj) obnaša tako, kot da ni nikoli imel težav z roko pravice.

Exciting times ahead for @maddoxgallery opening in Los Angeles ✨

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Kaj pa mlajša Petra? Najprej je, kot rečeno, zapravila svoj del denarja iz skrbniškega sklada, ki ga je financiral ata Bernie, potem pa je tudi Petra šla iskat zakonsko srečo. Toda za razliko od sestre Tamare je Petra svojega nekdanjega moža izbrisala iz svojega življenja, potem, ko je izvedela, da je prestopnik. Po sedmih letih zakona je lani nagnala moža, ‘podjetnika’ Jamesa Stunta.

She’s my bestie ❤️

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Stunt je trpel za tabletomanijo (po lastnih trditvah), družina Ecclestone pa je sumljivega samooklicanega ‘podjetnika’ obtožila, da je zakon uničil zaradi pretiranega uživanja nedovoljenih drog. Petri in Jamesu so se v zakonu rodili trije otroci: Lavinia (5) in dvojčka James in Andrew (3). Oče Bernie je bil v začetku še kar naklonjen temu zakonu, dokler niso zaokrožile zgodbe o Jamesu.

Sestri Ecclestone, James in klepetavi, podkupljeni varnostnik

Varnostnik družine Ecclestone je pred kratkim priznal, da je od Stunta dobival plačilo, v zameno pa je podtikal Ecclestoneovim svoj vzorec urina, ko so preiskovali Petrinega moža. Taisti varnostnik je nato izpovedal, da je bil večkrat priča Jamesovim kokainskim izpadom v avtu, najbolj bizarna situacija pa se je pripetila kar javnosti na očeh, ko si je James pri izhodu iz sodišča kot sveži ločenec v dlesni (domnevno) vtiral kokainski prah.

Petra in poredni James v srečnejših časih

Ločitveni postopek je bil najbrž dolg, pa revež ni zdržal do stranišča… Varnostnik je sicer razpredal, da James na ta način ohranja nepoškodovan nos in žilice v njem, toda vsak, ki se malo spozna na medicino, bi vedel povedati, da vtiranje kokaina v dlesni še veliko bolj škoduje – uničuje zobno sklenino in povzroča zgodnjo paradontozo.

Pustimo znanost in nenadoma zgovornega varnostnika ob strani, Petra je po tem razhodu (ki ga je družina takorekoč zahtevala) svojo uteho našla v mladem Samu Palmerju, ki je izučen električar iz Essexa in je včasih prodajal avtomobile. Prijateljuje s Tamarinim možem Jayem Rutlandom in tako sta se s Petro spoznala. Na zgornji fotografiji z Instagrama lahko vidimo, da se v jet-seterskem načinu življenja znajdeta kot ribi v vodi.

Po ločitvi od Jamesa je Petra Ecclestone dobila polno skrbništvo nad otroci in se je preusmerila v dobrodelne vode, ustanovila je sklad Petra’s Place, ki pomaga bolnim otrokom. Pa recite, če življenje superbogatih ni zanimivo ter adrenalinsko!

 

Foto: Instagram, 24Sata.hr, Daily Mail, FemaleFirst, SkyNews, Mirror, The Independent


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam