Legendarna manekenka pri 53 letih dobila drugega otroka

30. junij 2023

Legendarna manekenka pri 53 letih dobila drugega otroka

30. junij 2023

Manekenka Naomi Cambell je dve leti po prvem otroku včeraj uradno postala mamica dveh. Svetu je na Instagramu predstavila svojega sina.

Supermanekenka je pri svojih 53 letih pozdravila dečka, je razkrila v četrtek na Instagramu ob fotografiji, na kateri drži dojenčka v naročju, dveletna hčerka pa sega k njemu in ga drži za roko.

Foto: Insstagram @Naomi

“Moj mali dragi, vedi, da si neizmerno cenjen in obdan z ljubeznijo od trenutka, ko si nas počastil s svojo prisotnostjo. Resnično darilo od Boga, blagoslovljena! Dobrodošel Babyboy. #mamicadveh,” je zapisala in dodala: “Nikoli ni prepozno postati mama.”

Zvezdnica je pred tem delila le peščico trenutkov s svojo prvo hčerko, ki jo je z obvestilom na Instagramu pozdravila maja 2021.

Foto: Insstagram @Naomi

V svoji objavi, v kateri je delila novico o svojem prvem otroku, je Campbellova zapisala “čudovit mali blagoslov,” ki “me je izbral, da bom njena mati”.

“Tako zelo sem počaščena, da imam to nežno dušo v svojem življenju, ni besed, s katerimi bi opisala vseživljenjsko vez, ki jo zdaj delim s teboj, moj angelček. Ni večje ljubezni,” je zapisala pod objavo.

Campbellova, ki je bila ob rojstvu hčerke stara 50 let, je lani delila, da svoje starejše prijateljice spodbuja, naj ne “oklevajo” z otroki. Marca 2022 se je pojavila na naslovnici številke britanskega Vogua ob svoji takrat 9-mesečni hčerki in se reviji odprla o svoji dolgoletni želji po otroku.

Foto: Insstagram @Naomi

“Vedno sem vedela, da bom nekega dne postala mati, vendar je to največje veselje, ki si ga lahko predstavljam. Imam srečo, da jo imam, in tega se zavedam,” je dejala.

Campbellova je pojasnila, da ima do materinstva nov, “popolnoma nesebičen” odnos in nima težav s 50-letno starostno razliko med njo in hčerko, priznala je celo, da spodbuja svoje starejše prijateljice, naj imajo prav tako otroke.

“Vsem pravim: “Naredite to! Ne oklevajte!,” je dodala.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic