fbpx

Legendarna šminka v novi preobleki

Lepota, Novice

L’Absolu Rouge se 25 let po svojem nastanku še naprej razvija. Lancômovo legendarno rdečilo za ustnice s podpisom, simbol osvobajajoče lepote, ki daje moč, je vedno tu, da poudari ženstvenost, ki izzove srečo.

Dolgoobstojni sijaj in barva z intenzivnostjo, ki jo je mogoče povečati in prilagoditi po meri, brez sprejemanja kompromisov glede udobja, je obljuba L’Absolu Lacquer, rdečila po meri, ki je zmožno ustvariti vse. Poglejmo si podrobnosti:

Samo barva in sijaj, ki ju želite

L’Absolu Lacquer, preizkušena emulzija olj in vode, ustvari film barve za ustnice, ki kljub izjemnemu sijaju ostaja peresno lahek. Zato je mogoče tako preprosto prilagoditi intenzivnost, ki jo hočete: en sloj in ustnice so obarvane s sijočim odtenkom, ki zagotavlja udobje. Dva sloja zagotovita bolj živ in zapomnljiv učinek. S tremi sloji pa bodo vaše obarvane ustnice postale nepozabne in prefinjene.

Enojna struktura izdelka pomeni, da je formulo izdelka mogoče obogatiti z vsako kombinacijo pigmentov, barv in sijajev, ki si jo lahko predstavljate – kar pomeni, da je možnosti neskončno. L’Absolu Lacquer je že na voljo v paleti s 18 odtenki, ki jih je oblikovala Lisa Eldridge, Lancômova kreativna direktorica na področju ličenja. Paleta vključuje celoten spekter barv – od nude rožnate in vroče fuksije do ognjevite karminsko rdeče in globoke bordo barve. Paleta barv je ustvarjena, da zadovolji vse želje in povzdigne vse odtenke rožnate.

Dolgotrajna obstojnost

L’Absolu Lacquer zagotavlja 6-urno obstojnost in enotnost nanosa.

Občutek ugodja

Z izdelkom L’Absolu Lacquer je tudi udobje dolgotrajno. Lahkotna in nelepljiva formula ob nanosu zagotavlja občutek svežine. In nič manj kot 8 ur vlaženja.

Nova, sodobna in prestižna embalaža izdelka L’Absolu Lacquer se zgleduje po značilnem oblikovanju linije izdelkov L’Absolu Rouge s čistimi linijami in kontrasti med zlato in črno ter Lancômovem pečatu vrtnice. Utrinek barve izdelka se razkrije skozi prozorno osnovo stopenjskega vsebnika.

Povsem nov natančen aplikator poskrbi za popolno konturo ustnic in izjemno fine plasti, zaradi česar je intenzivnost zaključka mogoče stopnjevati do želje vsake uporabnice.

Informativna cena: 29,95 evrov.

 

Foto: Lancôme


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam