fbpx

Legendarni zlati svinčnik se vrača v obliki blazinice

Izbor urednice, Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Ponovno rojstvo svetlobne ikone TOUCHE ÉCLAT.

 

Petindvajset let po rojstvu se legendarni zlati svinčnik TOUCHE ÉCLAT vrača v novem sijaju – in to prvič v obliki inovativne blazinice v kompaktni škatlici. Z natančnim sistemom odmerjanja obraz obsije z na daleč prepoznavno bleščečo svetlobo.

Napredni sistem odmerjanja zahteva vrhunski aplikator – gobico LE CUSHION, izdelano iz inovativne mreže vlaken. Različni materiali na dveh straneh vam omogočajo, da ustvarite edinstven finiš, ki je kot ustvarjen za vašo kožo. Izberite želeno intenzivnost, kot da odmerjate količino svetlobe, s katero sveti žarnica.

 

LE CUSHION skriva novo, prilagodljivo interpretacijo legendarne formule TOUCHE ÉCLAT, ki se zlahka razmaže in je polna svetlobe.

Obogatena je z edinstvenimi zlatimi delci, ki odsevajo svetlobo kot mestne vizure, preden se začne mračiti, in olji, prežetimi s tekočo svetlobo, ki negujejo in navlažijo polt. Vaša koža bo po nanosu zasijala v povsem novi, sijoči luči.

To, zaradi česar je TOUCHE ÉCLAT LE CUSHION drugačen od podobnih izdelkov na trgu, je inovativen sistem mikromrež, ki prav vsakič zagotovi optimalno odmerjanje.

Ta izjemno sofisticirana funkcionalnost vam omogoča popoln nadzor. Nikoli več ne boste nanesli na obraz preveč podlage in kože obremenili, prav tako pa vam ne bo več treba skrbeti za to, da bi izdelek začel teči in izhlapel.

Sijoča zlata škatlica izžareva robustno eleganco minimalističnih in hkrati luksuzno oblikovanih linij, ki v stiku z dlanjo ustvarijo znan občutek ugodja.  YSL Beauté predstavlja še eno novost – na novo oblikovan logotip Cassandre, diametralno interpretacijo prepoznavnega simbola lepote in sloga.

LE CUSHION ovije kožo v stroboskopske žarke svetlobe, tako kot to lahko uspe samo enemu in edinemu TOUCHE ÉCLATU. Poigrajte se in ustvarite sijoč finiš, ki se zlahka zlije s kožo.

Na voljo je osem sijočih odtenkov za vsako polt, tako kot v prvi kolekciji TOUCHE ÉCLAT.

Informativna cena za TOUCHE ÉCLAT LE CUSHION je 52,78 evrov, blazinica za ponovno polnjenje pa 32 evrov.

 

Foto: YSL Beauté


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam