fbpx

Lepa koža je najboljši modni dodatek!

Dogodki, Domača scena, Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Kaj imata skupnega Vichy in SUSNYARA?

Kaj je utrujena koža? Povešene obrazne poteze, pusta polt brez sijaja, pomanjkanje napetosti in polnosti kože. Biološko gledano je za te značilnosti, ki jim skupaj pravimo utrujena koža, odgovoren tudi čezmerni oksidativni stres. Koža postane izčrpana in poškodbe se kopičijo. Ne glede na to, ali so te blage in reverzibilne, ukrepati je treba takoj. Po čem običajno posežemo za boj proti utrujenosti? Po vitaminskih kurah.

Prav iz tega razloga je bil razvit Liftactiv Fresh Shot – prvi Vichyjev antioksidantni tretma proti videzu utrujene kože. Intenzivni tretma za vsako jutro, ki je formuliran z močnimi antioksidanti, vključno s čistim vitaminom C. Poživljajoč učinek je takojšen. Po 10 dneh uporabe tretmaja si koža opomore in je videti bolj spočita, gladka ter sijoča. Preprosto je videti prerojena! Za dolgotrajni učinek liftinga in vidno bolj čvrsto kožo se poleg antioksidantnega tretmaja priporoča tudi uporaba dopolnilne vsakodnevne negovalne rutine z izdelki iz linije Liftactiv Supreme.

Glede na to, da ima vsak antioksidant svoj spekter delovanja, so se Laboratoriji Vichy usmerili na specifično kombinacijo komplementarnih aktivnih sestavin, kot so Vitamin C in E, neohesperidin naravnega izvoda, polifenoli obmorskega bora ter Mineralizirana termalna voda Vichy,  da bi zagotovili kar največjo učinkovitost v boju proti oksidativnemu stresu, ki povzroča utrujen videz kože.

 

Učinkovitost ob samo 10 – dnevni uporabi

Vsako jutro 10 dni zapored nanesite 4 do 5 kapljic antioksidantnega tretmaja proti utrujenemu videzu kože v obliki seruma, pred nanosom svoje vsakodnevne nege. Ker ščiti pred oksidativnim stresom in v trenutku osveži izmučeno kožo, je ta novi korak v vaši negovalni rutini resnično zlata vreden. Učinkovita, a obenem enostavna formula tega intenzivnega tretmaja proti utrujenemu videzu kože vsebuje le 11 sestavin; ne vsebuje dišav in silikonov, le aktivne sestavine.

Izogibajte se predela okoli oči. Tretma ponovite 3 do 4 krat na leto za obnovitev. Koža je v trenutku spočita, z boljšim tonusom in bolj čvrsta. Klinično dokazano se po 10 dneh zmanjšajo gubice in znaki utrujenosti, polt pa postane svetlejša. Za dolgotrajnejši učinek liftinga in vidno bolj čvrsto kožo se poleg antioksidantnega tretmaja priporoča tudi uporaba dopolnilne vsakodnevne negovalne rutine z izdelki iz linije Liftactiv Supreme. Med uporabo tretmaja Liftactiv Fresh Shot je pomembno upoštevati nekatere previdnostne ukrepe, kot je izogibanje sončnim žarkom.

Ob predstavitvi inovacije je VICHY združil moči z ekskluzivno modno znamko SUSNYARA. Na dogodku v središču Ljubljane je modna oblikovalka Nina Šušnjara predstavila dolgo pričakovano kolekcijo ženskih torbic in skupaj z Vichyjem pokazala, da je dobra koža vedno najboljši accessoire.

Lucija Gubenšek, Nina Šušnjara in Petra Zorko Mlakar

Dogodka se je udeležila tudi ambasadorka Vichy Ana Klašnja, priznana baletna solistka SNG Opera in balet Ljubljana, ki je o Vichy inovaciji povedala:

Baletna solistka in Vichy ambasadorka Ana Klašnja

 

“Že prvi stik z izdelkom je izredno prijeten – tekstura je lahkotna in se zelo enostavno nanaša, sestavine (15 % čistega vitamina C, polifenoli obmorskega bora in fragmentirana hialuronska kislina) pa obljubljajo dober rezultat. In res je mogoče – po 10 dneh je moja koža videti bolj sveža, spočita, jaz pa sem pripravljena na vse profesionalne in zasebne izzive nove sezone!”

Igralka Ajda Smrekar

Katarina Mihelič Bajt (Grazia), Anja Cajhen (Style.Over.Net)

Modna blogerka Sara Zavernik

Pevka Nina Pušlar


Nezavezujoča priporočena cena Liftactiv Fresh Shoota je 27,99 eur.

 

Foto: press


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam