fbpx

Do lepo oblikovane zadnjice brez vsadkov

Fit, PR novica, Prva stran, Zanimivosti

Veliko žensk kljub ustrezni prehrani in redni, pravilni vadbi, ne doseže učinka dvignjene zadnjice. Na voljo so različni postopki.

Brazilski dvig zadnjice je priljubljen poseg, pri katerem se lastno tkivo, po opravljeni liposukciji vbrizga v zadnjico, vendar je ne dvigne. Zato je ime posega pravzaprav napačno. Veliko žensk kljub ustrezni prehrani in redni, pravilni vadbi, ne doseže učinka dvignjene zadnjice. Na voljo so različni postopki, ki naj bi privzdignili zadnjico, vendar žal ne obetajo veliko. Do nedavnega. S postopkom Thermi in lasersko lipolizo pa je dvig zadnjice dejansko mogoč. Pri obeh postopkih je dovolj le en obisk, ki se opravi v lokalni anesteziji, je neboleč in okrevanje ni potrebno.

Pogosto je opaziti razliko že med zdravljenjem, čeprav pa so tisti pravi rezultati, ki jih opazi pacient, vidni 30 do 60 dni po postopku, še izboljša pa se nekje 11 do 12 mesecev po tretmaju.

Na fotografiji je prikazana razlika, kjer je polovica zadnjice že obdelana (levo)

Pri zdravljenju se uporablja posebna igla, kanila, ki jo zdravnik potisne pod kožo, z namenom oblikovanja zadnjice. Na vrhu kanile je poseben del, ki greje podkožja z optično energijo (laser) ali radijskimi valovi (Thermi). Pri postopku ne gre za vbrizgavanje ali kaj podobnega. Zaradi toplote se koža napne, s tem pa se vzdigne tudi zadnjica.

V videoposnetku si lahko ogledate postopek Thermi:

 

Na prvi sliki je prikazan rezultat neposredno po postopku Thermi, na drugi pa nekaj mesecev po postopku

Poleg tega, da se dvigne zadnjica, pa se s postopkom Thermi zadnjica tudi preoblikuje. Postopek je neboleč, manjše nelagodje lahko čutite le zaradi anestezije. Rezultat traja več let. Na mestu vbrizganja ni brazgotine, 7 do 10 dni pa je priporočljivo nositi elastične nogavice. Modric praktično ni. Ta poseg je minimalno invaziven, ki zadnjico dvigne, rezultati pa so merljivi. Čeprav rezultati niso vidni takoj po tretmaju, jih je mogoče opaziti 30 do 60 dni po posegu, končni rezultat pa je viden 11 mesecev po posegu. V povprečju rezultat traja 3 do 5 let.

V drugem videu si lahko ogledate postopek oblikovanja zadnjice z lasersko lipolizo

Gre za podoben neinvaziven postopek, kjer so rezultati vidni takoj po tretmaju, nekje 30 do 60 dni po tretmaju je že vidna zelo opazna razlika, končni rezultat pa je viden 11 mesecev po tretmaju. Učinek traja 3 do 5 let.

Na fotografiji so prikazani rezultati dviga zadnjice z lasersko lipolizo po nekaj mesecih.

Postopki, s katerimi izvajamo dvig zadnjice:

  • postopek Thermi
  • laserska lipoliza

Več informacij o postopkih lahko dobite na:

dr. Dinko Kaliterna, spec. dermatovenerolog

Poliklinika Poliderma, Vukovarska 284 D/4. Kat, poslovni centar Almeria, Zagreb
Naročite se lahko na številki: 00385 1 48 28 961
Vprašanja lahko pošljete tudi na elektronski naslov: poliderma@poliderma.hr


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam