fbpx

Lepotica ali zver? Medicinska sestra zapravila 85.000 evrov za lepotne popravke

Lepota, Uncategorized

Avstralska medicinska sestra, ki je za povečanje prsi in druge lepotne popravke do zdaj zapravila že 85.000 evrov, opravičuje ekstremno transformacijo na številne kritike, ki jih prejema.

Tara Jayne McConachy iz Melbourna je postala slavna zaradi estetskih popravkov. Petkrat si je že povečala prsi, popravila nos, v zadnjici nosi vsadke, botoks, polnila, …

31. letnica pravi, da obožuje svoj lutkasti videz, fotografije pa zelo rada deli s svojimi 85.000 sledilci na Instagramu.

Še posebej je ponosna na svoje polne ustnice, za katere še sama ne ve več, koliko polnila je v njih. Njen videz pa ni všeč vsem. Čeprav jo oboževalci obsipavajo s pohvalami in jo imenujejo kar glamurozna seks lutka, je drugim njen videz zastrašujoč.

Na kritike se medicinska sestra preveč ne ozira, saj je že napovedala nove operacije. Čaka samo še na rahljanje ukrepov zaradi pandemije, da bi lahko odpotovala v tujino.

Pravi, da bi si rada oči pobarvala na še bolj zelene, dvignila bi obrvi. Ne izključuje pa tudi odstranitve reber, da bi imela ožji pas.

»Sama misel na to se mi zdi vznemirljiva,«

pravi in dodaja, da nima nikakršnih omejitev, kar se tiče operacij.

Njen življenjski slog pa ni poceni. Pridružila se je platformi Onlyfans, kjer je že zaslužila več kot 10.000 avstralskih dolarjev v samo treh dneh. Pravi, da se bo v prihodnosti več posvečala svojemu profilu na tej spletni strani, glede na to, da s tako lahkoto služi denar.

Pojavila se je že v priljubljeni oddaji Botched, kjer ljudje iščejo pomoč pri znanih estetskih kirurgih, ki popravljajo operacije, ki so šle po zlo.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam