fbpx

Lepotna prevara tujih blogerjev, ki smo ji podlegli vsi!

Lepota, Novice, Prva stran

Filtri, ki ustvarjajo nerealna pričakovanja!

»Samo en lepotni  video na Youtubu pogledam, potem pa grem nazaj na delo!«

Zagotovo ste se že kdaj zapletle v »nedolžni« cikel gledanja spletnih makeup tutorialov in z grozo ugotovile, da čas na uri hitro beži! Verjetno ste kmalu opazile, da je koža mnogih tujih lepotnih blogerk  v videih tako rekoč brezhibna in porcelanasta. Morda ste se večkrat vprašale, če končni makeup tako izgleda tudi v resnici.

 

Mnogo žensk se ob gledanju takšnih posnetkov namreč počuti slabo in se sprašuje, zakaj same nimajo tako brezhibne kože. No, na koncu dneva smo vsi samo ljudje, nekateri sicer z boljšo gensko zasnovo kože, drugi z malce bolj občutljivo, a konstantno popolne kože skoraj ni. Tako zaradi zunanjih dejavnikov kot notranjih dejavnikov.

Makeup vizažist in YouTuber Wayne Goss je v spletnem videu, ki je postal v treh dneh senzacija z več kot pol milijona ogledi razkril trik, ki ga morate poznati, če redno gledate lepotne youtube posnetke. Goss je namreč poznan po svojih iskrenih recenzijah lepotnih izdelkov in pogosto razbija kozmetične mite.

V tem videu pa se je osredotočil na osvetljavo v spletnih posnetkih in poudaril, da nekateri tuji blogerji v videih izgledajo popolnoma fotošopirano. Ker je želel priti resnici na dan, je naredil raziskavo in prišel do zaključka, da veliko lepotnih blogerjev koristi posebno osvetljavo, ki zgladi vse pore, posvetli ten kože in ustvari brezhibno kožo.

Sam jo je tudi preizkusil in prevaro oklical kot čarobno osvetlitev, ki ustvarja nerealna lepotna pričakovanja. Vizažist je dodal, da njegov namen ni bil metanje slabe luči na lepotne blogerje, ampak da razširi resnico. Želi si, da se ženske ne bi primerjale z ideali in se počutile slabo ob gledanju spletnih posnetkov. 

Iskren video si lahko ogledate in upamo, da se nikoli več ne boste počutile slabo zaradi primerjanja z nerealnimi standardi, ki v resnici ne obstajajo. Lepe ste takšne kot ste!

 

Vir: Fashion.hr

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam