fbpx

Lepotne blogerke, ki kršijo VSA pravila!

Lepota, Ličenje, Prva stran, Video

Poznajo make – up, kot tudi nivo lepote – in pripravljene so prekršiti vse, kar smo se naučili do zdaj.

Make – up je veliko več od ličil – vsaj če vprašate te navdihujoče blogerke, ki so svoje življenje posvetile prav tej umetnosti, da nas navdihujejo, da premikajo meje in kar je najbolj pomembno, ne poslušajo nikogar razen sebe. Preberite, zakaj …

# Nikkie Tutorials

Nikkie je znana po svojih neverjetnih make – up veščinah, tako da ni čudno, da ji na YouTubu do zdaj sledi več kot štiri milijone naročnikov. To ni presenetljivo, saj nam j,e poleg svojih čudovitih idej, ki jih imamo radi, všeč tudi njen duh ter odnos. Nikkie je pred kratkim začela spletno gibanje imenovano “Moč make-upa”, da se dekleta ne bi sramovala svoje ljubezni do ličil in kaj, je sposoben narediti. Njena preobrazba v videu prikazuje, kako je make – up čaroben in zabaven in kako vam nihče ne bi smel reči, kdaj in v kolikšni meri ga boste nosile.

# Katie Snooks

Katie je v kratkem času popolnoma osvojila YouTube s svojim videom o resni težavi z aknami, s katerimi se bori že dolgo. Poleg tega, da je čudovita, sladka in ima veliko smisla za humor, je Katie s svojimi videji mnogim dala jasno vedeti, da je v redu, če pokažejo svoje pomanjkljivosti in da bi makeup moral biti zabaven in umetnost – ne maska, za katero se bomo skrivali.

# Shalom Blac

Ko je bila Shalom stara komaj devet let, je utrpela hude opekline obraza, ki so ji na levi strani pustile brazgotine. Toda zdi se, da se vse zgodi z razlogom, saj je Shalom izjemno nadarjena umetnica ličenja – njene video posnetke je težko prenehati gledati, saj je prelepa, ampak tisto, kar imamo najbolj radi, je dejstvo, da Shalom nenehno spodbuja svoje gledalke, da imajo rade sebe v celoti takšne, kakršne so.

# Patrick Starrr

Lepotna kategorija na YouTubu ne vključuje samo žensk – ravno nasprotno, saj priljubljen lepotni fant spleta pravi, da make – up ne pozna spola. ” Make – up je ena velikost, ki pristaja vsem”. Patrick je neverjetno talentiran make – up umetnik, ki povleče popolno cat-eye linijo hitreje od večine deklet, vendar tudi vas nauči kako – vse to, medtem ko vas nasmeji do solz. Težko ga je ne imeti rad.

# Lucy Edwards

Lepotna blogerka Lucy je izgubila vid pred tremi leti zaradi redke motnje, vendar ta najstnica za trenutek ni opustila svojih sanj, da poučuje o moči make – upa. Njeni video posnetki vključujejo številno koristnih nasvetov, še posebej imam radi njeno super kategorijo #BlindPeopleProblems (težave slepih ljudi), zaradi katere je pridobila večino sledilcev.

# Kandee Johnson

Zagotovo je nemogoče preslišati njeno ime v svetu lepote, še težje pa se ne počutiti navdihnjene, ob gledanju njenih videov. Da, Kandee se ni za trenutek zaustavila pri črnilu in maskari – njene meje preprosto ne obstajajo.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam