fbpx

Lepotni pripomoček, ki ga boste oboževali!

Izbor urednice, Lepota, Novice, Prva stran

Pravi domači spa v enem samem izdelku.

Čas je, da kratkotrajnim metodam odstranjevanja dlačic pomahamo v slovo, saj so v 21. stoletju lepotni tretmaji že tako napredni in dostopni prav vsakomur. Letos sem se odločila, da se bom znebila vseh britvic in paprirčkov z voskom ter se lotila projekta gladke kože na drug način.

Kako do svilnato gladke kože?

V preteklosti sem na odstranjevanje dlačic gledala z odporom, saj je pravilno odstranjevanje dolgotrajen in dolgočasen postopek, da ne govorim o tem, da je bil tudi boleč, zato sem z njim odlašala, dokler se je le dalo.

Bolečina je sicer zelo relativna, nekateri imajo prag bolečine postavljen visoko, drugi bolj nizko (med te zadnje se uvrščam tudi jaz). Ker pa je za lepoto včasih treba tudi malo potrpeti, sem se odločila, da preskusim Braunov Silk-épil 9 Wet & Dry SkinSpa.

Samo odstranjevanje mi je vzelo dobrih 10 minut, nad rezultatom pa sem bila navdušena, noge so bile gladke in take naj bi ostale tudi do štiri tedne! Še ena dobra lastnost tega epilatorja je, da odstrani tudi tiste najkrajše dlačice, dolge zgolj 0,5 mm.

Namig: Ob prvi uporabi, ko so dlačice še močnejše, je lahko za koga epilator boleč, sčasoma pa ta občutek mine. Odlična rešitev za nas, bolj občutljive, je epilacija pod prho, kar ta epilator seveda omogoča.

Nega za celo telo

Braunov Silk-épil 9 Wet & Dry SkinSpa pa ni namenjen samo odstranjevanju dlak, ampak tudi razvajanju, saj so poleg wet & dry epilatorja v kompletu še blazinica za globinsko masažo, ki izboljša tonus kože, dve krtački za piling za nežno in globinsko luščenje odmrlih celic (niso za obraz!) ter meni najljubši masažni nastavek. Pravi spa v enem samem izdelku!

Kaj pa dizajn?

Epilator ima zelo eleganten, udoben in dober oprijem. Glava je fleksibilna in po koži gladko drsi ter se popolnoma prilagaja »težje dostopnim področjem«, kot so kolena, pazduhe in bikini področje. S subtilno vijoličasto barvo samo poudarja svojo prefinjenost. Braunov Silk-épil 9 Wet & Dry SkinSpa ima dve hitrosti in integrirano svetlobo, da izboljša vidnost področja odstranjevanja dlačic.

 

 

Foto: Karmen Cajhen Pogačar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam