fbpx

Lepotni trik: Najboljša naravna maska za odstranjevanje ogrcev

Lepota, Novice, Prva stran

Globinsko čisti pore in vrača obrazu zdrav sijaj in videz!

Ogrci so zelo pogost pojav, ki se pojavi na obrazu, ne glede na tip kože. Ogrci nastajajo zaradi umazanije, ki se skupaj z naravnimi olji nalaga v pore, zaradi česar nastajajo majhne črne pikice.

Sami najbolje veste, kako grdi so videti, poleg tega pa koža izgubi tudi svoj sijaj. Svetujemo vam, da pozabite na stiskanje ogrcev in izberete preprost in naraven izdelek, ki globinsko čisti pore in odstranjuje ogrce.

Beauty+Secrets+To+Look+Fresh+Face+Throughout+The+Day

Ta naravna maska je osvojila Hollywood in številne ženske po svetu, ki so navdušene nad hitro ter preprosto pripravo. Vse, kar potrebujete je nekaj mleka in vrečka želatine v prahu.

Sestavine:

1 – 2 žlici mleka

1 žlica želatine v prahu

Priprava:

Mleko segrejte in dodajte žlico želatine. Zmes neprestano mešajte in če ugotovite, da postaja pregosta, dolijte malo mleka. Ko so sestavine povezane v gosto in lepljivo snov, jo s prsti ali z aplikatorjem nanesete na obraz v srednje debelem sloju. Počakate, da se maska popolnoma posuši in začne zategovati obraz. Ko je popolnoma suha, jo primite ne enem koncu in jo odlepite od obraza. Po odstranitvi maske obraz izperite in nanesite lahko vlažilno kremo.

mask

Zelo je pomembno, da masko, ko se dovolj zgosti, takoj nanesete na obraz, da ne postane preveč suha in gumijasta. Masko lahko uporabite na celem obrazu, ali pa samo na predelih, kjer imate ogrce.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam