fbpx

Lepotni triki za popolni izgled na fotografiji

Lepota, Novice, slider

Težava je največkrat v tem, da nosimo napačen odtenek šminke, ki nas postara ali nosimo senčke, ki ne poudarjajo naših oči,

Spadate v skupino nefotogeničnih ljudi, ki na fotografijah vedno izgledajo malce manj privlačno, kot so v resnici? Lahko nam verjamete, da niste edini in verjamete nam tudi lahko to, da se vsak lahko nauči, kako izgledati bolje, kadar je v bližini fotoaparat ali telefon s kamero. Pri nas, ženskah je težava največkrat v tem, da nosimo napačen odtenek šminke, ki nas postara ali imamo okoli oči senčke, ki jih ne poudarjajo, da o ostalih make – up detajlih, kot so pravilna izbira podlage, sploh ne govorimo. Da temu naredimo konec enkrat za vselej, vam predlagamo, da upoštevate tri osnovne trike, kako popraviti največje napake, ki jih delamo tik pred fotografiranjem.

makeup-tips-for-selfie-1024x496

1.Ne razmišljajte o teksturi. Na fotografiji, ki ni digitalno obdelana, bo zaradi svetlobe, ki pada na vaš obraz, tekstura vaše kože manj privlačna, kot v resnici. Zato večina nas, pred fotografiranjem na obraz nanese dodatne sloje močno prekrivnega pudra, kar pa ni ravno najboljša rešitev. V kolikor imate na obrazu veliko nepravilnosti, prekrivni puder uporabite samo in izključno na mestih, kjer je to potrebno, saj boste v nasprotnem primeru izgledali, kot bi nosili obrazno masko.

2. Uporabite puder, ki vaši koži omogoča pol-mat izgled. Pol mat tekstura podlage je za fotografiranje nedvomno najboljša izbira, saj se v primeru vlažilne podlage naš obraz na fotografiji preveč sveti in hkrati omogoča večjo vidnost obraznih por ter ostalih nepravilnosti na obrazu.

3. Uporabite puder v prahu ali kamnu, ki ne vsebuje silicijevega dioksida.
 Vsakič, ko vas fotografirajo s bliskavico, vi pa ste si pred tem na T cono nanesli puder v prahu tvegate, da boste na fotografiji izgledali kot duhec Casper, oziroma boste imeli bel obraz. Poiščite in uporabite torej puder, ki silicijevega dioksida ne vsebuje.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam