fbpx

Lepše zgodbe o ljubezni ne boste prebrali!

Odnosi, Prva stran

Ljubezen ne pozna meja!

Njena zgodba se začne tako:

Vsako jutro se zbudim pred njim. Obožujem, da ga zbudim nenadoma, tako da malo trzne. Nato si vzameva čas za žgečkanje in tako začneva jutro. Vsako jutro. Vstanem in mu naredim zajtrk. Čeprav strokovnjaki za prehrano svetujejo, da umešanim jajcem dodamo samo eno prilogo, ima on rad veliko zelenjave prelito z jajci, saj mu je tak zajtrk pripravljala mama. On temu reče “jajca z vsem”.

Nekatere ženske ne marajo prati perila, ampak meni je všeč. Hočem, da je moj mož čist in urejen. Vem, da zveni staromodno, ampak jaz v tem uživam.

Všeč mi je, da vsako jutro odidem v službo z avtobusom. To so trenutki, ki so samo moji. Takrat poslušam glasbo in razmišljam.

ws_beautiful_couple_in_love_852x480

Vendar pa sem nekega jutra komaj prišla do službe. Nenadoma se mi je na sredini prehoda za pešce zameglil vid in sem omedlela. Zdravnik mi je povedal, da imam zapleteno bolezen in da bom izgubila vid.

Minili so dnevi, stanje se je poslabšalo in svojemu možu nisem mogla povedati resnice. Kako naj mu povem da ima invalidno ženo? Da bo moral skrbeti zame kot za otroka. Da mu ne bom sposobna narediti zajtrka, oprati perila in ga zbuditi v zgodnjih urah.

Njegova zgodba:

Obožujem svojo ženo. Ona je najbolj čudovito bitje na svetu. Pred nekaj meseci je izgubila vid. Še vedno ne dovoli, da ji pomagam pri gospodinjskih opravilih. Nekako se je naučila, da skrbi za vse, tudi brez vida. Celo našla je način, da loči belo in pisano perilo in sama vključi stroj.

Zajtrk mi pripravi vsako jutro, tako kot vedno.

Trmasto vztraja, da še vedno sama hodi v službo. Pustim jo. Ampak grem vedno nekaj metrov za njo, da bi se prepričal, ali prispe varno, prečka cesto, se usede na pravi avtobus in prispe varno. O tem nima pojma. Nikoli ji ne bom povedal, da jo zjutraj spremljam.

Ljubim jo.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam