fbpx

Leto 2018 bo v znamenju vrnitve Spajsic

Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Odnosi, Prva stran, trend, Zanimivosti, Znani

Priljubljena skupina 90. let se bo ponovno zbrala za snemanje posebne televizijske serije in glasbenega albuma kompilacij.

Le kdo se jih ne spomni? Scary Spice, Sporty Spice, Baby Spice, Ginger Spice in kajpak nepogrešljiva Posh Spice – peterica ‘začinjenih’ deklet je osvojila svet s svojimi glasbenimi uspešnicami in konec 90. let ni bilo bolj priljubljene skupine – poznali so jo v vsakem kotičku sveta.

Spice Girls, britanska glasbena atrakcija, je zaživela leta 1994. Na začetku kariere so podpisale pogodbo z založbo Virgin Records in leta 1996 izdale svoj debitantski singl Wannabe, ki je zasedel vrh glasbenih lestvic v več kot tridesetih državah in prispeval k temu, da je skupina postala svetovni fenomen.

Tako so bila dekleta videti na vrhuncu svoje kariere

Njihov debitantski album Spice je bil kriv tudi za kasnejši velik komercialen preboj ‘najstniške pop glasbe’ v devetdesetih in po svetu so prodale več kot 28 milijonov izvodov tega albuma, ki je s tem postal najbolje prodajan glasbeni album ženske skupine v zgodovini.

Spajsice so prodale skupno več kot 80 milijonov izvodov singlov in albumov in postale najbolje prodajana ženska glasbena skupina vseh časov ter najbolj uspešna britanska glasbena skupina po Beatlih.

Utrinki s povratne turneje v 2007

Že vse od leta 2000, ko so najavile svoj razhod, se oglašajo številni oboževalci, ki se kar niso mogli sprijazniti z razpadom skupine in si želijo njihove vrnitve. Da so bili kar precej vztrajni, kaže tudi podatek, da so imele punce leta 2007 ‘povratno turnejo’ in leta 2012 nastopile na Olimpijskih igrah.

Spajsice leta 2012

Če ste vse to navedeno izpustili in še vedno žalujete za postavnimi dekleti zvonkih glasov, vas bo razveselila novica, da se slavna peterica vrača prihodnje leto. O tem se je začelo govoriti že pred meseci, prav tako je šlo naokoli, da Victoria Beckham bojda ne bo del te zgodbe, tako zaradi svoje uspešne kariere modne oblikovalke kot zaradi spora s članico skupine, Mel C.

Od tega posnetka je 21 let, a kot da niso nikoli zares zapustile odrov

Naj bo tako ali drugače, v posebni televizijski seriji in na smenanju kompilacijskega albuma bodo sodelovale vse članice skupine. Poleg tega nastopa in albuma pa (britanski) mediji omenjajo tudi delo Spice Girls na še drugih skupnih projektih. Pustimo se presenetiti!

 

Foto: Bravo TV, The Sun, People, Popsugar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam