fbpx

Leto 2018 se je za Kaio Gerber začelo odlično!

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, Tuja scena, Znani

Hči slavne supermanekenke Cindy Crawford je v novo leto vstopila s kar dvema naslovnicama v vplivnih modnih revijah.

Hči slavne Cindy, ki gre po materinih stopinjah in postaja tudi sama vse bolj uspešna manekenka v svetu modelinga, je modni svet očarala že lani. In če so že tedaj nekateri pisali, da je leto 2017 v znamenju Kaie Gerber, bo očitno 2018 za to komaj 16-letnico le še bolj uspešno!

No, nikakor nismo dvomili, da bo Kaia spet poskrbela za kakšno presenečenje in novo leto začela v velikem slogu. Modni uredniki in stilisti namreč skorajda stojijo v v vrsti, da bi delali s potomko slavne supermanekenke, ki je dobesedno vladala modnemu svetu konec 80. let in vsa 90-ta.

Kaia z mamo Cindy

Marsikdo meni, da je Kaia izredno podobna mladi Cindy Crawford, morda pa še lepša. Njen oče je Rande Gerber, s katerim je Cindy srečno poročena že vse od leta 1998, rodila pa se je tri leta po njuni poroki in ima dve leti starejšega brata Presley Walker Gerberja.

Kaia za znamko Saint Laurent na pariškem tednu mode septembra lani

Kaia je lani nosila oblačila znanih modnih oblikovalcev na nekaterih najbolj zvenečih revijah svetovnih tednov mode. Verjetno bo tudi letos tako, vsekakor pa je Kaia leto 2018 začela z naslovnicama dveh uglednih modnih revij: prva je francoska izdaja revije Vogue, druga pa je modna revija LOVE, obe bosta izšli kot februarski številki.

Za naslovnico francoske edicije Vogue je Kaia pozirala znanemu modnemu fotografu Davidu Simsu, oblečena v voluminozen top v barvi fuksije, mini krilo in privlačne škornje s perjem modne znamke Saint Laurent, za to modno hišo je lani hodila po pisti na pariškem tednu mode.

V reviji Vogue, ki pride na police 26. januarja, je tudi obsežen editorial, v katerem Kaia nosi najbolj referenčne modne kose iz novih kolekcij velikih modnih hiš.

Kaia pa krasi tudi naslovnico revije LOVE, posnela jo je s slavnima fotografoma Mert & Marcus, naslovnica je slogovno posvečena supermodelu 80. let, Gii Carangi, ki je veljala za prvo supermanekenko na svetu in se je v zgodovino zapisala tudi zaradi svoje prezgodnje smrti pri 26 letih.

 

Foto: Pinterest, Celebmafia, Teen Vogue, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam