fbpx

Leto 2019 bo v znamenju 4 novih ‘it’ znamk čevljev!

Lifestyle, Moda, Novice, trend

Obutvi posvetimo največ pozornosti pri nakupu in nam dolgoročno prinese največ zadovoljstva. Tudi trendseterke, ki so se ogrele za 4 nove modne znamke, se strinjajo s tem.

Le katera od nas ni vsaj malo fetišistke, ko gre za obutev? Obožujemo jo v vseh izvedbah, tako z ravnimi podplati, kot z višjimi petami. In da nas ne bo kdo obtožil, da nas mika življenje na visoki nogi, kar takoj povejmo, da imamo zdaj v mislih nove znamke čevljev, za katere so se ogrele modne navdušenke.

Najbrž so prav čevlji tisti modni ‘dodatek’ oziroma nepogrešljivi del naše garderobe, ki mu posvetimo največ pozornosti pri nakupu in nam dolgoročno daje največ zadovoljstva.

Morda bi se zadovoljstvo po nakupu čevljev lahko merilo samo še z nakupom nove torbice, pa še to nismo povsem prepričani. Ne le, da obutvi že v osnovi namenimo več časa v trgovini, ampak se v dobro izbrani vsakič, ko jo damo nase, počutimo kraljevsko in popolno.

Pogoj za to je kajpak, da se naša stopala v novem parčku dobro počutijo in da je ta narejen iz kakovostnega materiala, če pa je obenem še modni dizajn inovativen ali trendovski, še toliko boljše!

Pred vami so zato 4 nove modne znamke čevljev, ki jih trendseterke že veselo nosijo ter razkazujejo na družbenih omrežjih. Modni guruji celo napovedujejo, da jih bomo letos videvali povsod.

View this post on Instagram

saniadmina.com #walkindmina #saniadmina ❣️

A post shared by sania d'mina ? (@sania.dmina) on

Naj si gre za minimalistično oblikovane čevlje (Sania D’Mina in Idée Fixe), pletene izvedbe, ki bodo najbrž velik poletni hit (Souliers Martinez) ali pa za čevlje glamuroznega videza oblikovalke romunsko-jordanskih korenin, kot je Amina Muaddi, vsi pari bi nam prišli prav.

# Sania D’Mina

# Souliers Martinez

View this post on Instagram

Campoamor sling back, in white hand laced leather

A post shared by MARTINEZ (@martinez) on

# Amina Muaddi

# Idée fixe

D. S.

Foto: Instagram, Elle, Zanita.com, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam